Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak arra használjátok a...

Csak arra használjátok a partvist, ha netán eltörik egy pohár, vagy tányér,akkor azt összesepritek meg kint az erkélyen?

Figyelt kérdés
Bent általános takarításra soha mert a véleményem szerint alig lehet vele összeszedni a port, szinte csak felveri, alig lesz utánna nagyobb tisztaság mint előtte. Rendszerint porszívózok, vagy ha nem érek rá már csak este akkor Swifferezek.
dec. 2. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem veri fel a port, finoman/gyengéden kell használni, és sokkal gyorsabban meg vagyok vele, mint a porszívóval. Porszívót csak a nagyszőnyeghez, és a kárpitozott bútorokhoz használok. Nyáron a szőnyegeket felszedem, és csak a hideg beálltával rakom le újból. A járólapos helységeket 1-2 naponta felsöpröm partvissal, a szobákban a padlót ritkábban, és ott utána szárazzal feltörlök. Télen kénytelen vagyok porszívózni a szobákban, de a köves helységeket soha sem porszívózom.
dec. 2. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahol járólap van ott mindig söprök, soha nem porszívózom, esetleg még a szoba parkettát néha szoktam, de azt is inkább söpröm mint porszívózom !
dec. 2. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Míg nem volt 1 macskám sem, addig én is inkább sepregettem a lakásban mindenhol. Mostmár az almot seperem fel vele, mert amúgy nagyon gyűjti a szőrt. Meg a sok hajat, amit aztán ki sem tudtam belőle szedni.
dec. 3. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából amióta állóporszívót vettem nem én sem használom a partvist. Sokkal egyszerűbb leakasztani a falról az akkus porszívót és pár perc alatt végigtolni a lakáson.
dec. 3. 05:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Kis lakásban a partvisnak kisebb szerepe van, főleg ha sok a szőnyeges, padlószőnyeges felület - jobbára a konyhában tudod használni.

Nagyobb lakásban azonban nő a szerepe és egyszerűen jó partvist kell venni, akkor tudod jól használni. Viszonylag nagy a házunk és robotporszívónk is van, de ettől még ha gyorsan akarom összeszedni a padlóról a koszt akkor a partvis a legjobb. A rendszeres takarítás a porszívóval, a robotporszívóval történik, de ha épp konkrétan kell összetakarítani a padlót csak akkor a partvis jó a folyosón, fürdőben, parkettán, járólapon is.

De leggyakrabban a konyhában van használva, nem lehet állandóan porszívózni.

dec. 3. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A galambokat szoktam fenyegetni vele, amikor a kéményre akarnak fészket rakni...
dec. 3. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
A járólapos házunkban kb. naponta felseprek az előszoba-nappali-konyha kombóban. Csendes, nem fogyaszt áramot, gyorsabb. A parkettás-szőnyeges lakásunkban meg hetente egyszer porszívóztam, csak az étkezőasztal alatt sepergettem. (Sok gyerekünk van, köztük mászó baba is.)
dec. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!