Turkàltam egy klasszikus vilàgosbarna színű bőr tàskàt. Szíjak, zsebek, cipzár rajta. Hogy moshatnàm ki itthon úgy hogy ne barnuljon be a víztől? Szeretném hogy ez a színe megmaradjon!

válasza:Mindenképp valami bőrtisztítóval próbálkoznék, vízzel amúgy sem tisztítunk valódi bőr dolgokat.
Valami ilyesmit vennék a helyedben.

válasza:

válasza:"Hogy moshatnàm ki itthon úgy hogy"
SEHOGY! Valódi bőr táskát nem vízzel mosunk. Vagy vegytisztítóba visszük, vagy bőrápoló szerrel ápoljuk. És ápolás után kitömködjük valamivel, hogy szép formája legyen. Mint ahogy a valódi bőr cipőt kisámfázzuk, amikor tisztítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
A haz takaritojase tudott tanacsot adni. Pronaltam mar 20%-os ecettel. Meg mindig foltos. Minden valaszt koszonok.
Szándékosan nem a Google-t használom, nem trendi helyeket keresek, csinos weblappal, ötszörös áron. :) A télikabátom cipzárjánál az alsó bontórész elkopott, ezért a cipzár csúszókája nem illeszkedik rendesen, ezért szétnyílik a kabát.
Bp. N. Sok üzletben néztem de sehol sincs
Mivelhogy nekem nincs, ezért nem tudom közelebbről megvizsgálni, hogy készültek ezek? Milyen anyagra vannak varrva, és mivel? Varrógéppel lehet, vagy inkább kézzel? (Ilyesmire gondoltam:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!