Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudnám szagtalanítani,...

Hogyan tudnám szagtalanítani, illentve megszabadulni a kellemetlen szagoktól a szoba wct?

Figyelt kérdés

Otthoni gondozásra szorul a nagymama, esténként a szobában ürint egy szoba wc-be.Hogyan tudnám szagtalanítani, illentve megszabadulni a kellemetlen szagoktól miután használja.

Légfrissítő van, nem sokat ér. Le van fedve de miután használja nagyon büdös a szobája, nappal kiürittem és kiszellőztetek, de van e valami olyan amit bele lehetne tenni, ami lebontja, és szagtalanítja?

Egy műanyag vödör a "tartály".

Szoktam bele tenni domestost,vagy hipot, de az sem igazán segít.

jún. 3. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A légfrissítö nem ér semmit, legfeljebb az ott lévök tüdejét gyötrik a belélegzett vegyszerek, jobb elhagyni.

A szoba WC-t meg minde használat után AZONNAL ki kell üríteni és kimosni, különben szaga van.

jún. 3. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Létezik lebontószer, ami lebontja és szagtalanítja a székletet és a szennyvizet:

[link]

jún. 3. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Faforgács, pellet, macskaalom, zeolit, ezeket lehet rászórni. Ilketve a fent említett lebontó szerek vannak.

Thetford Aqua Kem (nagyon gyakori)

Dometic / Porta Potti szerek

biológiai enzimes lebontók (kevésbé „vegyszerszagúak”)

jún. 4. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Azoktól a szoba WC-ktől, amelyeket légmentesen le lehet fedni, nem lesz büdös az egész szoba. Aminek csak a látványtól megkímélni akaró fedele van, de valójában rések tömkelegén keresztül szellőzik a rendszer, ott nyilván büdös lesz.

[link]

jún. 4. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnállak, mert gyakorlatilag sehogy. Álmegoldások vannak, jó lehet az ózonos szagtalanító is, de semmi sem lesz tökéletes.
jún. 4. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha némi vizet tennél bele, mielőtt használja? Nem tudom, elég

mély-e az edény, de próbáld meg, ha lehet. Bűzelzáróként működhetne a víz, csak lehet, hogy felcsap mikor beleesik a "termék".

jún. 12. 17:06

További kérdések:

Mi a tapasztalat a nem légkeveréses elektromos sütőkkel?

Vettem egy szabvány méretű beépíthető elektromos sütőt anyámnak. Alsó-felső sütés, hőfokállítás, időzítés, pluszban lehet alulra vizet rakni, és akkor gőzös funkciója is van. Amikor hazahoztam, és kicsomagoltam, akkor vettem észre, hogy nincs benne légkeverés. A...

Hol lehet kapni citrom mintás papírtörlőt?

Az Aldiban láttam pár hete, sajnos akkor nem vettem meg azóta nincs. Esetleg tudja valaki hol lehet kapni? Neten láttam, de nagyon drága a szállítás:(

Milyen módszerrel lehet palacsinta sütő aljáról a ráégett olajat eltávolítani?

A sütő közepe jó körben a szélénél égett rá az olaj... És ott erősen rátapad a palacsinta sütéskor...

Fehér zoknit, hogy szoktátok mosni, hogy hófehér maradjon??

Mibe áztassátok, mennyi ideig, hány fokon?? Öblitőt raktok a mosásba?? Olvastam valahol az öblítő is szürkiti a ruhát. Nem tudom nekem pár mosás után elszürkül a zokni másnak meg látom több mosás után is hófehér. Látszik rajta többször volt mosva mégis fehér nekem meg nem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!