Hogyan tudnám szagtalanítani, illentve megszabadulni a kellemetlen szagoktól a szoba wct?
Otthoni gondozásra szorul a nagymama, esténként a szobában ürint egy szoba wc-be.Hogyan tudnám szagtalanítani, illentve megszabadulni a kellemetlen szagoktól miután használja.
Légfrissítő van, nem sokat ér. Le van fedve de miután használja nagyon büdös a szobája, nappal kiürittem és kiszellőztetek, de van e valami olyan amit bele lehetne tenni, ami lebontja, és szagtalanítja?
Egy műanyag vödör a "tartály".
Szoktam bele tenni domestost,vagy hipot, de az sem igazán segít.

válasza:A légfrissítö nem ér semmit, legfeljebb az ott lévök tüdejét gyötrik a belélegzett vegyszerek, jobb elhagyni.
A szoba WC-t meg minde használat után AZONNAL ki kell üríteni és kimosni, különben szaga van.

válasza:

válasza:Faforgács, pellet, macskaalom, zeolit, ezeket lehet rászórni. Ilketve a fent említett lebontó szerek vannak.
Thetford Aqua Kem (nagyon gyakori)
Dometic / Porta Potti szerek
biológiai enzimes lebontók (kevésbé „vegyszerszagúak”)

válasza:Azoktól a szoba WC-ktől, amelyeket légmentesen le lehet fedni, nem lesz büdös az egész szoba. Aminek csak a látványtól megkímélni akaró fedele van, de valójában rések tömkelegén keresztül szellőzik a rendszer, ott nyilván büdös lesz.

válasza:

válasza:Mi lenne, ha némi vizet tennél bele, mielőtt használja? Nem tudom, elég
mély-e az edény, de próbáld meg, ha lehet. Bűzelzáróként működhetne a víz, csak lehet, hogy felcsap mikor beleesik a "termék".
További kérdések:
Vettem egy szabvány méretű beépíthető elektromos sütőt anyámnak. Alsó-felső sütés, hőfokállítás, időzítés, pluszban lehet alulra vizet rakni, és akkor gőzös funkciója is van. Amikor hazahoztam, és kicsomagoltam, akkor vettem észre, hogy nincs benne légkeverés. A...
Az Aldiban láttam pár hete, sajnos akkor nem vettem meg azóta nincs. Esetleg tudja valaki hol lehet kapni? Neten láttam, de nagyon drága a szállítás:(
A sütő közepe jó körben a szélénél égett rá az olaj... És ott erősen rátapad a palacsinta sütéskor...
Mibe áztassátok, mennyi ideig, hány fokon?? Öblitőt raktok a mosásba?? Olvastam valahol az öblítő is szürkiti a ruhát. Nem tudom nekem pár mosás után elszürkül a zokni másnak meg látom több mosás után is hófehér. Látszik rajta többször volt mosva mégis fehér nekem meg nem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!