Akik nem mossák át a mosógépüket évente mosógepkapszulával vagy valamivel, azoknak mindenkinek büdőr a ruhája, csak ők nem érzik?

válasza:

válasza:...A 2-es pedig még sosem látott mosógépet belülről. Ez fix.
Én azért takarítom ki évente 2-4 alkalommal, mert mocsárszagúak a ruhák, egy idő után.

válasza:3-as: nem tudom, miböl gondolod, legalább 30 éve használom a mosogépeket, még SOHA nem volt büdös semmilyen ruha, mocsárszagú meg végképp - nem is tudom, mitöl lenne.
Ha neked büdös a gép, akkor TE csinálsz valamit rosszul!

válasza:

válasza:

válasza:Ha nincs atmosva akkor se büdös.
Más lehet a probléma

válasza:Nekem még sose volt rossz szagú a ruhám.
Az átmosás miért más mosás, mint amikor ruha is van benne?
Ami hiba szokott lenni, hogy elöltöltősnél mosás után nem törlik ki az gumi közül a vizet, az megposhad. Vagy nem veszik ki és nem törlik ki a mosószeradagoló rekeszt és a helyét. Ezektől is büdös lehet és még penészedhet is.
Időnként a leeresztőt ki kell nyitni, onnan jöhet ki büdös víz, és ott lesznek a szöszök, maradványok is. De ez elég évente egyszer normál használat mellett. Ahol nagy a család és napi mosás van, ott azért gyakrabban.
És ahogy írták, lehet szárítási hiba is, pl. túl közel vannak a ruhák, összeérnek a rétegek, nem szárad meg rendesen.
További kérdések:
Ha lehet műanyagmentes csomagolása legyen (pl mosópor inkább és ne flakonos folyékony mosógél). Könnyen beszerezhető legyen, és elérhető áron.
Jó? Egyszerű használni? Bevált?
A vízkő nem érdekel, csak a penész, stb.
Elvégre ugyanúgy nekik is dolguk, mint a feleségnek/anyukának, kivéve persze, ha csak a férj/apuka dolgozik, a nő meg otthon van. Más körülmények között ugyanúgy csinálnia kell, kéne neki is, és nemcsak besegíteni. Mondom mindezt férfiként. Vagy ez ilyen helytelen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!