Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vettem egy új ingatlant, csak...

Vettem egy új ingatlant, csak ez a karos főcsapelzáró szinte meg sem mozdul. Most nyitva van, van víz, de melyik irányba kell elzárni?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 19. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
látszik a karon a mozgás tartomány, van rajta két buci. Ha nincs mindegy mert golyós csap, ha vizszintesen van akkor elzárt.
aug. 19. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Jobbra sztem.
aug. 19. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
88%
Óramutató járása szerint fordíts rajta 90°-ot. Tehát fordítsd úgy a kart, hogy 9 órához kerüljön.
aug. 19. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Nem takarítottam sose az elöltöltős mosógép adagolótartály helyét, csupa penész. EZ MOST karos ránk nézve? Hogy takarítsam ki?

Sose volt elöltöltős gépem. A tartályt azt tisztítattam, de a "lyukba" sose néztem bele. Hát most bekenézten, csupa fekete. Annyira bánt. Ezzel károsítottam a gyerekeket? Gyakorlatilag penészes vizbe mostam a ruháikat...😭 Hogy tisztítsam ki szépen? 1 eves a gép egyébként.

Anyósom függönyöket varr es az aljaba ólomzsinór kerül, tehát ő varrja bele az ólmot. Hozzáér kézzel, bedolgozza. Ez mennyire káros?

Nemolyan kész ólomzsinór, amiket most lehet kapni, hanem szabadon dolgozik az ólommal ( olyan mint egy nyaklánc vagy hogy mondjam)

Mennyire káros hatásúak a tisztítószerek?

Takarítóként dolgozom, napi szinten érintkezek ezekkel a szerekkel. Mennyire lehet bajom ezekből?

Létezik olyan takarítószer, ami belélegezve nem okoz egészségkárosodást?

Unom már, hogy minden takarítás után gombócot érzek a torkomban. Olyan mintha a tisztítószerek gőze megmarná a torkomat. Nagyon érzékeny az orrom is, a torkom is. Takarítok ecettel is, az valamivel elviselhetőbb, de nem elég erős a tisztító ereje. Próbáltam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!