Milyen környék Budapest II.kerülete ( hüvösvölgyi út)?
A szüleim ott vesznek nekem egy 40m2 1,5 szobás téglalakást.
4 emeletes ház 4. Emeletén
Lakásról küldtek képet szép állapotú és zöld övezeti részben van.
A környékről ti hallottatok jót rosszat?

Egyáltalán nem ismerem Budapestet, vidéki vagyok.
Tavaly kezdtem el az egyetemet itt.

Nem két fillér volt a lakás, nem sajnálják tőled a pénzt
Rendes szüleid vannak. Becsüld meg őket.
Igen azok
Fizetik a tandíjamat,megveszik most a lakást, azt mondták mig tanulok fizetik a rezsimet is
És ezen kívül kapok tőlük havi 170 ezret.

Troll kamu kérdés ... a srác egy vidéki nincstelen proli gyerek ... feltehetően borsodi és svéd származású ...
Hűvösvölgybe életébe nem jut el.
Igen külön élek, küldtek képet.
Albérletben lakok jelenleg még,amit ők fizettek.
Vagyis január 31-ig még fizetve van az albérlet.

Sok kertes ház van, közel vannak az erdők, kirándulóhelyek, mégis hamar be lehet érni a központba: villamossal kb. 10-20 perc a Széll Kálmán (Moszkva) tér.
Csendes környék, főleg gazdagok, külföldiek laknak ezen a környéken, az ingatlanárak az egekben.
Ami rossz szerintem, hogy a magas ingatlanárak miatt kevés bolt, vállalkozás van a környéken és a szolgáltatások is emiatt drágábbak. Nagyobb szupermarket/hipermarket nem is nagyon van a közelben. Esetleg a spar a stop shopban.
Autóval nem a legjobb a közlekedés a Hűvösvölgyi út csúcsidőben bedugul, az autópályák messze vannak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!