500e/nm házat epittetni. Akkor miért nem építtet mindenki?
Én most szembesültem ezzel.
Elvileg burkolattal együtt... rendes téglából...
Akkor miért nem ezt csinálja mindenki?
Olcsóbban jön ku, mint egy kadar kockát felújítani.
Vagy rejtett költségek vannak amikről nem tudok?
Telek +10 Misi legalább persze
Nem Budapesten.
Baranyában 3-4-ert is vannar szar helyen 🙃
Pl ez azt írja minden benne van. Nem értem...
Miért nem építtet mindenki?
Ha tippelnem kell akkor azért,mert nincs rá pénzük
"Baranyában 3-4-ert is vannar szar helyen"
És ki a fax akar szar helyen építkezni.
Jobbat mondok, 5-6 millióért jó állapotú, kész ház is van pl Mezőkövesden (azaz c falván). Évek óta hirdetve vannak és nem kellenek senkinek, mert szar helyen vannak, a legalja putrisok mellett. Még fajtársak se veszik meg ezeket.
Senki se akar szar helyre költözni, pénzt pazarolni bele, egy életet elszenvedni ott.
Jó helyen a telek bőven 10m felett van. 500e/nm, ebbe gondolom nincs benne se a nyílászárók, se a tető. Na meg nem láttam én még olyan építkezést ahol józan, hozzáértő szakemberek dolgoztak. Nem mennek el a megbeszélt időpontra, elhúzódik az építkezés.
Szerintem nagyon problémás építkezni.
10m körül van jó helyen telek.
De az elején ndm alairjuk a szerződést? Ha ők nem vállalnak srgsranciat értem miért ndm epitkezik senki...
Itt 50m egy felujitsndo haz. 15m minimum a felújítás. Ezért kezdtem el ebben gondolkodni. Ezek szerint ez is ámítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!