Alkudni próbálhatsz, azt nem tiltja semmi. De elárulom neked, itt kaposváron ebben a vidéki porfészekben sem kapsz garzot 40millió alatt. Szerintem nem sok érte Budapesten ez az ár. De meglróbálhatsz alkudni belőle.
máj. 7. 19:10
2/19 anonim válasza:
Semennyit. Azonnal csapja le rá vagy licit alakul ki.
Januárban néztem 55m ért lakást. Még aznap este hívtam hogy megvenném, azt mondták hogy már 62m nál jár a licit.
máj. 7. 20:13
3/19 anonim válasza:
Gondolom, nagyon a belváros környékén lehet, mert a külső kerületekben még ez az ár is nagyon magasnak számít 36 nm-re.
Egyébként mi két éve adtuk el a tatabányai lakásunkat (nagyon jó helyen) és mi is meglepődtünk, hogy nem alkudozni akartak, hanem licitáltak egymásra, gyakorlatilag két nap alatt elment a lakás.
Sajnos most ez megy, irreálisan drágák az ingatlanok és még így is eladhatóak.
máj. 8. 08:21
4/19 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy melyik kerületben van. Sajnos lehet reális is, pl. 11. kerületben semmi nincs 50 misi alatt. Én a 4.-ben vettem most 33 misiért felújított garzont. Még alkudtam is belőle.
máj. 8. 14:58
5/19 anonim válasza:
#4 Én a 4. kerületben nőttem fel, nagyon nem mindegy ott sem, hogy melyik részén vettél lakást.
máj. 8. 15:51
6/19 anonim válasza:
#5 a drágább részén, csendes kertvárosi hangulatú utcában.
máj. 8. 16:02
7/19 anonim válasza:
Szerinted ennyit er, majd a piac bearazza. Azert mert neked ennyi penzed van, nem biztos, hogy ennyit ér;) Mar az elso beszelgetesnel le kéne vagnod mi a szitu. Ezekre a garzonokra jó környeken 1-2 hónapja meg licitaltak:)) Ha sok az erdeklodo nem tudsz alkudozni.
máj. 8. 20:16
8/19 anonim válasza:
Utolso vagyok. Főleg ha dörzsölt az eladó. Ha olyan “tudatlan” és beszari mint amilyen én voltam, akkor van esélyed:) mondjuk én nem felújitott garzont hirdettem.
máj. 8. 20:18
9/19 anonim válasza:
Szerintem full kamu, hogy menne felfelé a licitálásgatás, ezt max. azért mondják, hogy megszopassák a vevőt és minél többért vegye meg xD Én erre az említett felújított garzonra az egyetlen ajánlattevő voltam 1 hónap alatt. Pedig nagyon jó helyen van és zsír új rajta minden, azt hittem én is, hogy tolongani fognak érte.
máj. 8. 20:35
10/19 anonim válasza:
Szerencsed volt..;) Volt olyan, hogy meg az ingatl. is azt mondta, hogy licitalnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!