Nagyon nem érte meg egy 50 négyzetméteres két méteres belmagasságú ház 70 millióért, kis kerttel Budapesten Csepelen?
Figyelt kérdés
Vettem egy házat hitelre csepelen a ház 50 négyzetméteres és sajnos két méter belmagasságú, utólag kezdtem el aggódni hogy lehet ez így nem érte meg pláne 70 millióért szerintem nagyon kicsi a két méter pláne hogy én 174 centi vagyoknov. 3. 19:45
12/26 A kérdező kommentje:
11. Igen de ugye ez a ház 70-es években épült akkor még nem volt ott oték, akkor lehetett lakóépület 250 alatt is
nov. 3. 22:50
13/26 anonim 

válasza:

válasza:Nem baj az, könnyű lesz izzót cserélni a csillárban.
Amúgy az ajtó akkor mekkora? 210 a normál ajtómagasság. Gondolom ez 190-nél nem több. Azon viszont már szinte neked is bújni kell. Ez úgy nem volt fura?
14/26 anonim 

válasza:

válasza:Add el, előbb utóbb lesz rá vevő. Te is megvetted.
15/26 anonim 

válasza:

válasza:De milyen célból vetted? Beköltözöl? Mert ha igen akkor ezek szerint nem zavart mikor megnézted. Akkor meg mit érdekel, ha tartósan ott fogsz élni? Eladni biztosan nem lesz egyszerű, főleg nem olyankor, amikor nincs olyan ingatlanlufi, mint most amikor minden s.zart megvesznek.
16/26 anonim 

válasza:

válasza:13:
Lehet hogy ma 210, de sajnos a 2 méteres általánosabbb, mert régebben gyakoribb volt. Én a 195 centimmel epp nem verem be a fejemet a legtöbb ajtóban, de a hajamat súrolja, 2 méteres öcsém meg beveri.
17/26 anonim 

válasza:

válasza:"de hogy lett az a 2m?"
Lehet hogy eredetileg garázsnak készült.
18/26 anonim 

válasza:

válasza:Egyébként én az árát is sokallom, ha normál belterű lenne, Csepelen még akkor is drága.
19/26 A kérdező kommentje:
17. Lakásnak készült, építettek ilyen kis házat
nov. 4. 10:04
20/26 A kérdező kommentje:
18. Hát van kis kert 300 nm és önálló ház
nov. 4. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!