Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Sárosd milyen vélemények vannak?

Sárosd milyen vélemények vannak?

Figyelt kérdés

Mennyire jó vagy gáz környék?

Hol van rosszabb része amit inkább elkerülnek az ottaniak?

Mennyire roma lakta település?

Tudom, hogy nem mindegyik lop, van köztük tisztességes dolgozók is. De én most a nem túl dolgos részükre vagyok kíváncsi.

ápr. 28. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán Komáromi út vége(?) volt ismetős valahol arra, ott voltak. Illetve Sárosdon vannak.
ápr. 28. 13:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Ők mennyire problémásak a környező utcákban élőknek?

Vagy az egész községben?

ápr. 28. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ma jártam arra, de régen jellemző volt, hogy a buszsofőr lassított a megállónál oszt gázra lépett, vagy nem engedte fel őket a buszra. Azóta mi változott, nem tudom. Sétálj a környéken, nézd meg a google utcaképet.
ápr. 28. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem költöznék semmi pénzért oda.

A vasút környéke inkább a cigótelep, de a falu többi részén is megtalálhatóak.

Unokatesómék laknak ott. Alsós a lánya. Kiszedték a suliból, mert folyamat csesztették rezesbőrű nagyobb társai. Ők költöznének, a házat hírdetik. De 1év alatt mégcsak érdeklődő se nagyon volt.

Viszont kolléganőm ott lakik, ő szeret ott élni.

ápr. 29. 11:24

További kérdések:

Mennyire szabályos a funkciójának nem megfelelően hirdetni házakat?

Egy csomó hirdetésben látom, hogy lepusztult, bontás szélén álló házakat hétvégi házként vagy nyaralóként hirdetnek, miközben a terület ahol van az egyáltalán nem erre a funkcióra utal. Vagy ennek a fordítottja, hogy hegyvidéki házakat árulnak ottlakásra, miközben...

Kőbányán milyen környékeke ezek? Gergely u, Román u. Harmat u.?

Nézegetek lakásokat, ezekben pl láttam. Melyik milyen?

Az jó a magyar társadalom számára,hogy drágák,magasak az ingatlanárak Magyarországon?

Alapvetően az egy pozitív dolog,hogy drágák az országban az ingatlanok? A Magyar háztartások 90% él saját tulajdonú ingatlanban. Tehát akkor alapvetően pozitív,ha egyre többet és többet ér a saját tulajdonú ingatlanod.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!