Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ez a lakás szerintetek mennyit...

Ez a lakás szerintetek mennyit ér?

Figyelt kérdés
[link]

máj. 2. 16:57
 1/8 anonim válasza:
23%
Maximum 10 milla.
máj. 2. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
60-70 között érezném reálisnak, de ha megveszik ennyiért is...
máj. 2. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
A jelenlegi lakásárakon 70 millió körül simán elmehet, bár szerintem nem ér annyit. De a lakáspiacot nem érdekli a én véleményem, hogy szerintem 30 milliónál nem ér többet😁
máj. 2. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez 69 millió, szerintem a kérdező által linkelt lakás kevesebbet ér [link]
máj. 2. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Bocsánat, vagyis 68 millió
máj. 2. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Amennyiért elkel. Akinek kell, majd ajánl, és megegyeznek.

Otthon-startos és CSOK-os, van rá kereslet.

máj. 2. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is 70 milliót simán megér... Ha körbenézel belsőbb kerületekben, ahhoz képest ez kb lassan reklámár.
máj. 4. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
35-40 millió lenne a reális.
máj. 4. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Ha a párom vesz fel hitelt nekem lehet tulajdonrészem a lakásban?

Az otthon start-os 3%-os hitellel szeretnénk lakást venni de mivel nem vagyunk házasok és én csak minimálbérrel vagyok bejelentve nem kapok hitelt és adóstárs sem lehetek. Ettől függetlenül még lehet benne tulajdonrészem, ha a párom veszi meg? Az önerő felét kifizetném...

A budapesti új építésű lakóparki lakásokról mik a tapasztalatok?

Például amilyeneket a Big George, Cordia, Metrodome és hasonlók építenek. Mennyire élhetőek ezek? Mennyire hallatszanak át a falak? Mennyire elégedett aki ilyenben lakik? Mennyi egy ilyen lakóparkban mondjuk egy 3 szobás lakásnak a közös költsége körülbelül? Ha nem...

Miért tűntek el a képek sok hirdetésből az ingatlan.com-on?

Mostanában több hirdetésnek eltűntek a képei, melyek korábban úgy voltak feltöltve, ezek jellemzően magánszemély által hirdetett házak. Mi lehet az oka? Drágább lett fotóval hirdetni, vagy csak valami gebasz?

Milyen környék Csepel Mansfeld Péter utca?

Lakás vásárláson gondolkozunk, viszonylag olcsón van ott egy lakás. Nagyon rossz az a környék, nem hiába olcsóbb mint a többi hasonló lakás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!