válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valamiért taszítanak, vagyis egyáltalán nem nyújtanak biztonság érzetet a három, és legfőképp a négy-öt méter belmagasságú (például paloták, kúriák) hatalmas légköbméterekkel rendelkező, számomra túlságosan nagy kiterjedésű, üres termei. Emellett nemcsak...
Sokan örvendenek a sok ablaknak - az egyik helyiség esetén két falon is ablakok vannak majdnem teljesen padlótól egészen fel a plafonig - ezt sokan nagyon pozitívnak tartják az alacsonyság ellenére. Illetve több helyen olvastam a pasztell, nagyon világos színek...
Sziasztok, most újítanám fel az utolsó szobát egy 3 éve vásárolt paprasztházamban. Sajnos gerendák között van egy 20 cm szinteltérés, így ha a legalacsonyabbhoz tenném a gipszkartont, így lenne kb 215 cm a belmagasság. Az az eléggé nyomasztó lenne nem? Vagy inkább...
Életem első garzon lakását akarom megvenni. Nyilván mivel első lakás,ezért nem lesz csili-vili. A lényeg hogy a lakás belmagassága 2 méter. Én 190 cm vagyok. Szerintetek előbb utóbb okozhat problémát az alacsony belmagasság?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!