Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért ilyen alacsony a belmaga...

Miért ilyen alacsony a belmagasság ennél a lakásnál?

Figyelt kérdés
[link]
jún. 27. 11:44
 1/8 A kérdező kommentje:
A konyhát kérdem.
jún. 27. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Mert a tulaj galériát építtetett feléje. Nyilván a lakás belmagasság nem 2,5 méter, ezért is tudta megtenni, de nem is 4,5 méter, így erősen kompromisszumos megoldás.
jún. 27. 11:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Nézd meg az utolsó képen a rajzot.
jún. 27. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig erről van szó. Nézd meg a "hálószobát" a galérián, ahova a lépcső felvisz, tisztán látszik a kb 1,5 méteres belmagassága és a bejárati ajtó vagy az afeletti ablak teteje.
jún. 27. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, az utolsó kép bal alsó sarkában: "galériázott terület".
jún. 27. 12:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van. Én vagyok a bamba. Köszönöm a segítséged.
jún. 27. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyen lakások 160 cm magasságig pont kényelmesek.
jún. 27. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert zsokék laktak benne. Aki beverte a fejét a 180cm magas plafonba azt kirúgták.
júl. 13. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

1.9 - 2.2 méter belmagasságú helyiségekben élőktől kérdezem kizárólagosan: meg lehet-e szokni (meg tudtátok-e szokni) az akár kicsi, akár hatalmas...

Valamiért taszítanak, vagyis egyáltalán nem nyújtanak biztonság érzetet a három, és legfőképp a négy-öt méter belmagasságú (például paloták, kúriák) hatalmas légköbméterekkel rendelkező, számomra túlságosan nagy kiterjedésű, üres termei. Emellett nemcsak...

Klausztrofóbiát a rendkívül alacsony belmagasság okozza - tudjuk nagyon jól. Két (2.10 és 2.20 m) belalacsonyságú, de azért körbeablakozott...

Sokan örvendenek a sok ablaknak - az egyik helyiség esetén két falon is ablakok vannak majdnem teljesen padlótól egészen fel a plafonig - ezt sokan nagyon pozitívnak tartják az alacsonyság ellenére. Illetve több helyen olvastam a pasztell, nagyon világos színek...

215 cm belmagasság elég alacsony lenne hálószobába?

Sziasztok, most újítanám fel az utolsó szobát egy 3 éve vásárolt paprasztházamban. Sajnos gerendák között van egy 20 cm szinteltérés, így ha a legalacsonyabbhoz tenném a gipszkartont, így lenne kb 215 cm a belmagasság. Az az eléggé nyomasztó lenne nem? Vagy inkább...

Alacsony belmagasság okozhat gondot a későbbiek során valamilyen szempontból?

Életem első garzon lakását akarom megvenni. Nyilván mivel első lakás,ezért nem lesz csili-vili. A lényeg hogy a lakás belmagassága 2 méter. Én 190 cm vagyok. Szerintetek előbb utóbb okozhat problémát az alacsony belmagasság?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!