Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen az élet Hévízgyörkön,...

Milyen az élet Hévízgyörkön, mennyire élhető település?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy ingatlant Hévízgyörkön,! Az érdekelne, hogy milyen az ellátottsága, iskola, orvosi ellátás, vásárlási lehetőség, közlekedés stb?Családdal milyen szórakozási, kikapcsolódási,közösségi élet van ?

júl. 2. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, nagyobb bevásárlás Aszódon vagy Gödöllőn, Hatvanban, de az idén a szomszéd faluban elkészül egy bevásárlóközpont. Iskola orvos van, Középiskola Gimnázium Aszódon 10perc.
júl. 2. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok a citromfa
júl. 4. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:
2/2 nem tudom mi a sok a citromfa" jelentése!Ez lehet az én tudatlanságomnak köszönhető?
júl. 14. 12:52
 4/5 A kérdező kommentje:
2/3 nak szól a kérdés, bocsi 2/2!
júl. 14. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
3: gondolom a "C" választ szerette volna megjelölni a válaszadó.
júl. 16. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Buj település önerő mértéke?

Bujon hány % önerő kell egy lakáshitelhez? Tudtommal 60% de hallottam már hogy 20%. Valaki aki jártasabb ebbe, vagy most akar/vett házat ott, tudja hogy végül mennyi kell?

Nagykőrös, Pilis, Nagykáta. Vélemény ezen településekről, ottani életről?

Ezeken a helyeken találtunk párommal megfelelő hirdetéseket, de azt már tudjuk, hogy az olcsóságnak is vannak okai, konkrétabban a helyek: Nagykőrös ERDŐ Pilis belterület Nagykáta - Erdőszőlő Tudnátok mesélni átfogóan milyen ott az élet, milyenek ott az emberek, vagy a közlekedés Pestre?

Vas megyei kis településnél lévő szőlőterület négyzetméterára?

Örököltem (régebben) egy kb 4000 m2 szőlőterületet, egy kis présházzal együtt. Idő hiányában illetve a megközelítés nehészségei és a nagy távolság miatt nem igazán foglalkoztam vele, évente egyszer lekaszáltattam a terület egy részét, hogy oda lehessen menni a...

Hogy állunk most Örkény településsel, Pánddal illetve Kávával?

Sziasztok! Házvásárlás előtt állunk és ahogy olvastam évről-évre előjön Örkényről a kérdés hogy mégis milyen település. Mostanában hallotam jókat is róla, illetve azt is hogy sokat fejlődött a település magához képest, viszont szeretnék olyan véleményeket és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!