Almásfüzitő milyen közbiztonságilag? Vannak jobb-roszabb-nagyon rossz részei?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Konkrétan a Fűzfa utca, Táncsics Mihály utca, Kossuth Lajos utca környéke érdekelne.. Megnéztem a térképen, nekem nem tűnik vészesnek, de érdekelne az ott élők véleménye.. Vannak veszélyes területek Almásfüzítőn, vagy többnyire normális környék? A kisebbségiek...
Nem szeretném megsérteni az ott élőket, biztosan kedves emberek élnek ott is. Viszont amikor ott jártam, nekem olyan érzésem volt mintha Csernobilban lennék. Miért ilyen csúnya a település elrendezése, és miért ilyen darabos?
Most fogják 2022-ben összekötni új bicikli utakkal ha jól tudom, és az EuroVelo 6 bicikliút része lesz. Én ezen a gáton edzek minden héten több napon, és jelenleg egy ilyen kavicsos út, de valahol olyan sok kavics van rajta, hogy még 2.25-ös gumival is elsüllyedek...
Betörés, ilyesmi mennyire gyakori?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!