Kapásból tudnátok ingatlant ajánlani?
Budapest, 125 millió max. keret. Ne legyen a külterületi határon. Újbuda legyen max. 1 órára.,
kkis kertnek örülnék.
2 db min. 10 m2 szoba és amerikai konyhás nappali.
Lift legyen vagy max 2. Emelet, tárolóval,
nem rácsos ablakokkal,
nem forgalmas út mellett.
Ha futottatok ilyenbe azt szívesen fogadnám.

válasza:

válasza:Én fejből nem, de gugliztam neked egyet a megadott paraméterekkel. Az Újbuda max. 1 óra távolságra kritérium az szűkösen lehet meg, de talán belefér. Kicsit furák, élénkek a lakás színei, meg a berendezése is, de a berendezési tárgyakat úgyis elviszik magukkal, a falakat meg átfested semleges színekre, ha nem tetszik. A többi kritériumnak szerintem megfelel.

válasza:#5
A hirdetés alján van odaírva.

válasza:

válasza:

válasza:"Újbuda legyen max. 1 órára"
BKV-val, gyalog, biciklivel, taxival?...
Csak az útidőre nem szűkítettem, ahol van a közelben 4-es metró, 2-es metró, arra járó villamosok, buszok (Újbudán rengeteg a közlekedési csomópont, így számtalan variáció van, ezt neked kell tudni), azok szóba jöhetnek. És ugye a kínálat naponta változik.
Pl. ezek megfelelnek első blikkre a leírásnak:
[link] - attól tartok, hogy csak látványterv
A szöveges keresőbe "amerikai"-t írtam, és csak 1-et lehet, így tárolóra már nem tudtam keresni.
De az pontosan miért kell?
Ha tágas a lakás, akkor alakásban tudsz tárolni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Nemrég vettünk egy lakást, a szerződésbe bele van foglalva hogy az eladónak az utolsó vételárrész kézhezvételét követő 12 napon belül ki kell költöznie az ingatlanból (hozzátenném a 12 nap az Ő kérésére került bele a szerződésbe). Azonban az eladó már...
Szóval most nem annak a jutalékáról van szó aki eladja, hanem a többi ingatlanos hirdetési költségéről, miután közölném velük hogy már el lett adva. Vagy én adtam el akkor is ki kell őket fizetnem.?
Melyik a legjobb, leginkább biztonságos zártkertes övezet manapság Miskolcon? Tudom, Lyukó és a Bodótető nem az, illetve Pingyom és Görömböly környékéről is hallottam több esetet is lopásról és életellenes cselekményekről. Ezeket leszámítva hol érdemes nézelődni, ha...
Sziasztok! Jó ötlet-e valamelyiket "befektetésnek" vagy "biztos pontnak" vásárolni? Lakásra nincs pénzünk, de ha esetleg távozni kellene az albérletből, és/vagy bármi történne, akkor nem az utcán kell aludni. Csinálta már valaki? Köszi mindenkinek! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!