Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kapásból tudnátok ingatlant...

Kapásból tudnátok ingatlant ajánlani?

Figyelt kérdés

Budapest, 125 millió max. keret. Ne legyen a külterületi határon. Újbuda legyen max. 1 órára.,

kkis kertnek örülnék.

2 db min. 10 m2 szoba és amerikai konyhás nappali.

Lift legyen vagy max 2. Emelet, tárolóval,

nem rácsos ablakokkal,

nem forgalmas út mellett.

Ha futottatok ilyenbe azt szívesen fogadnám.

aug. 18. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Hát, melyik elvárásokból tudsz engedni? Bár panel lehet belefér, Kelenföld vasút környékén
aug. 18. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Én fejből nem, de gugliztam neked egyet a megadott paraméterekkel. Az Újbuda max. 1 óra távolságra kritérium az szűkösen lehet meg, de talán belefér. Kicsit furák, élénkek a lakás színei, meg a berendezése is, de a berendezési tárgyakat úgyis elviszik magukkal, a falakat meg átfested semleges színekre, ha nem tetszik. A többi kritériumnak szerintem megfelel.

[link]

aug. 18. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Esetleg? [link]
aug. 19. 08:18
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Szép csak a vége 139 millió. :(
aug. 19. 08:53
 5/12 anonim ***** válasza:
A hirdetésben 124,9 millió Ft van. Kérdeztétek,hogy 139 milliót írsz?
aug. 19. 08:56
 6/12 A kérdező kommentje:

A hirdetés alján van odaírva.

aug. 19. 09:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsánat, nem láttam elsőre, jogos!
aug. 19. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát ennyiért a déli agglomerációban is alaposan körül kell nézni. XXII. kerületben valami sorház talán, messze a tömegközlekedéstől
aug. 19. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:

"Újbuda legyen max. 1 órára"

BKV-val, gyalog, biciklivel, taxival?...

Csak az útidőre nem szűkítettem, ahol van a közelben 4-es metró, 2-es metró, arra járó villamosok, buszok (Újbudán rengeteg a közlekedési csomópont, így számtalan variáció van, ezt neked kell tudni), azok szóba jöhetnek. És ugye a kínálat naponta változik.

[link]

Pl. ezek megfelelnek első blikkre a leírásnak:

[link] - attól tartok, hogy csak látványterv

[link]

A szöveges keresőbe "amerikai"-t írtam, és csak 1-et lehet, így tárolóra már nem tudtam keresni.

De az pontosan miért kell?

Ha tágas a lakás, akkor alakásban tudsz tárolni.

aug. 19. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezek még mindig az elsőoldalról első pillantásra:

[link]

[link]

aug. 19. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az eladó később akar kiköltözni a megvásárolt ingatlanból?

Sziasztok! Nemrég vettünk egy lakást, a szerződésbe bele van foglalva hogy az eladónak az utolsó vételárrész kézhezvételét követő 12 napon belül ki kell költöznie az ingatlanból (hozzátenném a 12 nap az Ő kérésére került bele a szerződésbe). Azonban az eladó már...

Ha több ingatlanközvetítőt bízok meg hirdetéssel akkor miután értékesítem az ingatlant akkor mindegyik jogosan kérheti a költségei kifizetését?

Szóval most nem annak a jutalékáról van szó aki eladja, hanem a többi ingatlanos hirdetési költségéről, miután közölném velük hogy már el lett adva. Vagy én adtam el akkor is ki kell őket fizetnem.?

Problémamentes zártkertes övezet Miskolcon?

Melyik a legjobb, leginkább biztonságos zártkertes övezet manapság Miskolcon? Tudom, Lyukó és a Bodótető nem az, illetve Pingyom és Görömböly környékéről is hallottam több esetet is lopásról és életellenes cselekményekről. Ezeket leszámítva hol érdemes nézelődni, ha...

Ha veszek egy irodát, üzlethelyiséget vagy garázst abban lakhatok átmenetileg?

Sziasztok! Jó ötlet-e valamelyiket "befektetésnek" vagy "biztos pontnak" vásárolni? Lakásra nincs pénzünk, de ha esetleg távozni kellene az albérletből, és/vagy bármi történne, akkor nem az utcán kell aludni. Csinálta már valaki? Köszi mindenkinek! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!