Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Árcsökkenés. Idén már 8...

Árcsökkenés. Idén már 8 százalékkal lettek olcsóbbak a panelek . Ti mit tapasztaltok eladóként, vásárlóként?

Figyelt kérdés

" Az elmúlt három hónapban egyaránt csökkent a panellakások ára – mutat rá a Duna House friss közleménye. A panelek ára februárban tetőzött, azóta lassú, de folyamatos csökkenés a jellemző, így az árak most átlagosan 8 százalékkal alacsonyabbak, mint az év második hónapjában. "

Link: [link]

aug. 21. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Szépen kipukkad a lufi. Idő kérdése, de jól haladunk.
aug. 21. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk nem
aug. 21. 18:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Mivel már a ksh is kimutatott országosan 2 % feletti ingatlanárcsökkenest csak 2026 első negyedévre, ìgy simán lehet, hogy a panel az átlag felett csökkent. De mondjuk a 8% nem tudom mennyire reális... Bár ha netán igaz az akkor nem kevés.
aug. 21. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Egyik rokonom kb fél éve vett panelt: nna, gondoltam akkor vége is a lufinak és meg sem állnak az árak a felezésig. Szegények mindig beletenyereltek az ilyesmibe egy korábbi ingatlant "okosan" 8évvel ezelőtt adtak el, kb ÖTÖDannyiért mint ezt a másikat megvették. Hasonló kategóriás kéglikről van szó...
aug. 21. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem vettem észre semmilyen csökkenést
aug. 22. 08:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Dunaújvárosban veszek most lakást,be volt állítva árfigyelő napi néhány lakásnak csökkentették az árát de volt hogy egy nap vagy tizet.Nyílván párnak feljebb vitték de sokkal több ami csökken.

Mondjuk helyi sajátosság hogy bezárt a Vasmű,ergó nem túl kívánatos hely a város de nekem van biztos állásom szerencsére

Amit veszek 28,5 millióról indult,levitték 27,5-re,én ajánlottam 26,5-et és elfogadták.

aug. 24. 12:04
 7/11 A kérdező kommentje:
6: az a mínusz 2 milla a kezdeti árukhoz képest pont 7-8 % között van valahol.
aug. 24. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Nálunk sincs semmilyen csökkenes.
aug. 25. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Kecskemétet tudom mondani. Környékfüggő de volt most 5-6 aminél csökkent 3-4 milliót is az ára 50 millió alatti kategóriában.

De azért van 1-2 szerencsétlen aki 60 felett próbálja hirdetni. :D

aug. 26. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
19%
Sajnálom, hogy ez történik, mert minden ingatlanárrobbanás után nagyon szeretek belopódzni panelházakba és egy jó méretes extra büdöset bekakkantani a liftbe, közben arra gondolni, hogy valaki ezért az élményért ötvenmillió forintot fizetett. Valahol olyan ez, mintha a kakeszom érne annyit ettől. Sokrétű pozitív érzelmeket élek át ilyenkor. Sajnos most már olcsóbbak a panelok, kevésbé örömteli ez így :(
szept. 1. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A budapesti új építésű lakóparki lakásokról mik a tapasztalatok?

Például amilyeneket a Big George, Cordia, Metrodome és hasonlók építenek. Mennyire élhetőek ezek? Mennyire hallatszanak át a falak? Mennyire elégedett aki ilyenben lakik? Mennyi egy ilyen lakóparkban mondjuk egy 3 szobás lakásnak a közös költsége körülbelül? Ha nem...

24 %-al csökkent a kereslet az ingatlanpiacon. Aki netán most hirdet az mit tapasztal?

"Júniusban májushoz képest 5 százalékkal kevesebb érdeklődést mért a zenga.hu, a tavalyi év havi átlagához viszonyítva pedig 24 százalékos a visszaesés. A fővárosban a stagnáló árak ellenére kivárnak a vevők, 44 százalékos csökkenéssel júniusban is Budapesten volt...

Felújításra szoruló panellakás eladását tervezem- az ablakok cseréje megéri vajon előtte?

Megéri a ráfordítás - mennyire növeli meg az eladási árat ? Akinek van ezirányú tapasztalata kérem írja meg.

Kinek milyen tapasztalata van a Családi ingatlannal?

Isaszegen akarunk házat venni, és T. Ivett nevű nő hírdet párat. Valakinek info, tapasztalat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!