Árcsökkenés. Idén már 8 százalékkal lettek olcsóbbak a panelek . Ti mit tapasztaltok eladóként, vásárlóként?
" Az elmúlt három hónapban egyaránt csökkent a panellakások ára – mutat rá a Duna House friss közleménye. A panelek ára februárban tetőzött, azóta lassú, de folyamatos csökkenés a jellemző, így az árak most átlagosan 8 százalékkal alacsonyabbak, mint az év második hónapjában. "
Link: [link]

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Dunaújvárosban veszek most lakást,be volt állítva árfigyelő napi néhány lakásnak csökkentették az árát de volt hogy egy nap vagy tizet.Nyílván párnak feljebb vitték de sokkal több ami csökken.
Mondjuk helyi sajátosság hogy bezárt a Vasmű,ergó nem túl kívánatos hely a város de nekem van biztos állásom szerencsére
Amit veszek 28,5 millióról indult,levitték 27,5-re,én ajánlottam 26,5-et és elfogadták.

válasza:Kecskemétet tudom mondani. Környékfüggő de volt most 5-6 aminél csökkent 3-4 milliót is az ára 50 millió alatti kategóriában.
De azért van 1-2 szerencsétlen aki 60 felett próbálja hirdetni. :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Például amilyeneket a Big George, Cordia, Metrodome és hasonlók építenek. Mennyire élhetőek ezek? Mennyire hallatszanak át a falak? Mennyire elégedett aki ilyenben lakik? Mennyi egy ilyen lakóparkban mondjuk egy 3 szobás lakásnak a közös költsége körülbelül? Ha nem...
"Júniusban májushoz képest 5 százalékkal kevesebb érdeklődést mért a zenga.hu, a tavalyi év havi átlagához viszonyítva pedig 24 százalékos a visszaesés. A fővárosban a stagnáló árak ellenére kivárnak a vevők, 44 százalékos csökkenéssel júniusban is Budapesten volt...
Megéri a ráfordítás - mennyire növeli meg az eladási árat ? Akinek van ezirányú tapasztalata kérem írja meg.
Melyik banknál? Mennyi idő volt a bírálat?
Isaszegen akarunk házat venni, és T. Ivett nevű nő hírdet párat. Valakinek info, tapasztalat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!