Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az egyik legnagyobb (nem...

Az egyik legnagyobb (nem otthoncentrum) ingatlaniroda egyik ügynöke azzal kecsegtet hogy akár 3 hó prémium szerződés utàn,ha nem kelt el a hàzam,semmit nem kell fizetnem.létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Többször jeleztem hogy az ilyen szerződések jogi nyelvezete ismeretlen,ezért nehezen érthető számomra és az előre nem ismert,de ügyesen belefoglalt rejtett költségektől félnék.erre azt irta e- mailben hogy minden költséget ő àll ha 3 cvagy 6 hónap utàn nem kel el a házam, ha igen akkor csak a jutalék.ódzkodom.valami azt súgja hogy ez csali.őszinte tapasztaltokat várnék erről.köszönöm.

aug. 25. 06:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet már lenne rá vevője, ezért ilyen nagyarc.

Geminibe, GPT-be be tudod dobni a szerződést, ingyen kielemzi, van-e buktató.

aug. 25. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézesd át a szerződést mielőtt aláírnád valakivel, aki ért hozzá, szánd rá azt a pénzt, megéri.
aug. 25. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Létezik. Nekünk 4 hónap volt.

Nem adta el. Nem,hogy nem kért semmit, még a képeket, videókat is elküldte mailben, amiket fotós csinált. Felhasználhattam a későbbi hirdetésekhez. A zárójel az volt,hogy a szerződéshosszabìtás akkor jön létre,ha lényegesen lenyomom az irányárat,hogy könnyebb dolga legyen. Nem hosszabìtottam.

aug. 25. 12:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindossze attol tartok hogy ha szerzodest kotunk, tortenik egy latszatmunka, hoz par erdeklodot aki lehet kamu, latszaterdeklodo hogy lassam hogy dolgozik, aztan 3 honap utan benyujtja hogy hoppa 5.paragrafus b.pontjànak aprobetus resze szerint ennyit meg ennyit kell fizetnem hogy megszabaduljak toluk. Nem akarok paranoiasnak tunni de sok rosszat hallottam mar es tudom senki sem dolgozik ingyen es a legnehezebb a rejtett es bizonyithatatlan munka koltsegei ellen fellepni.mar lattam szerzodes mintat es elborzasztott: egy 20 eves hitelszerzodes is egyszerubb, atlathatobb annal. Ezert ketelkedem,de nagyon.
aug. 25. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Benne van, hogy milyen áron kell odaadnod?

Nem a hirdetési ár, hanem az a legkisebb ajánlat, amivel, ha hoz vevőt, akkor ki kell fizetned.

aug. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek az alábbi helyzetről? (Ingatlaniroda) Árulom a lakásomat és jelentkezik egy vevő. A helyszínen kiderül hogy ingatlaniroda...

Sok ével ezelőtti helyzet, akkori árak.). Elhajtom mivel 14 millióért még azon a héten eladtam volna nélküle is. Végül 19 millióért kel el saját hirdetéssel...

Vásárolnátok ingatlanirodától ingatlant?

Iroda a tulajdonos. Milyen buktatók lehetnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!