Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi hitelt kellett felvenne...

Mennyi hitelt kellett felvenned az ingatlanvásárlásodhoz? A legtöbb ember tényleg nem is vesz fel hitelt? Légyszi a felvevés időpontját is írjátok!

Figyelt kérdés
Itt olvastam korábbi kérdéseknél, ahol hasonló kérdésnél szinte mindenki azt írta, hogy ő nem vett fel hitelt, meg aki felvett, az is minimálisat írt. Közben máshol mindenhol azt írják, nagy hitel nélkül lehetetlen.

aug. 31. 10:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
2023 21 millió forintot
aug. 31. 11:39
 2/28 anonim válasza:
100%
2020 20 millió Ft kb. 55%
aug. 31. 11:46
 3/28 anonim ***** válasza:
94%
2021 - 4 milliót (volt egy kis lakásunk, nagyitól örököltem és volt megtakarításunk is). 45 millió volt az ingatlan, amit vásároltunk. Az előzőt 32-ért adtuk el, volt 11 millió megtakarításunk, de kellett a házon dolgozni, hogy beköltözhető legyen, így még felvettünk 4 millát.
aug. 31. 11:50
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
39,5mf os és 9,5 személyi kölcsön, most
aug. 31. 12:22
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
2024-ben 28m Ft
aug. 31. 12:48
 6/28 anonim ***** válasza:
86%

2018-ban 12 milliót. Ezt 2023-ban végtörlesztettük és az ingatlant eladtuk.

2022-ben várandósan felvettük a 10 millió babavárót, majd 2023-ban felvettünk 10 millió piaci hitelt ingatlanvásárláshoz. Utóbbit már kifizettük.

Második ingatlan vásárláshoz idén felvettünk 17 milliót, ezt bérlő fizeti jelenleg.

Azok helyében nem lennék, akik most indulnak a nulláról. Nekünk sem volt könnyű a kezdet szerintem, de nem olyan elérhetetlennek tűnő számokról beszéltünk, mint most.

aug. 31. 13:00
 7/28 Metionin ***** válasza:
100%
2026 14 milliót
aug. 31. 13:46
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Most folyik az ügyintézés a hitellel,20 milliót veszek fel 26,5 milliós vételárnál.
aug. 31. 13:49
 9/28 anonim ***** válasza:
89%

Én 2013-ban vásároltam a lakásomat 14,7 millió forintért 64 m2 nappali+2 hálószobás téglalakásról beszélünk akkor 5 millió forint lakáshitelt vettem fel 10 évre.

Igazából mintha egy másik életben lett volna,ma már annyira szürreálisan drágák az ingatlanok.

A belemet kidolgoztam azért a közel 10 millió forintért ami megtakarításom volt, ezért is haragudtam nagyon mikor 2 évvel később a CSOK -ot 10 millió forintokat elkezdtek osztogatni minden házas párnak akik a gyerekre gondolnak.

Nagyon haragudtam és igazságtalannak gondoltam,gondolom a mai napig is.

Nekem úgy lett meg az a pénz hogy gyárban 3 műszakban dolgoztam minden túlórát elvállaltam pár évre ki is mentem Ausztriába ott is dolgoztam a napon a tetőkön aszalódva.

Más meg csak úgy kapott 10 milliót mert megígérte az államnak hogy majd csinál gyereket.

Rohadt igazságtalan.

aug. 31. 14:18
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
50 millió 2026 osp. Valszeg 30 lett volna kisebb lakassal osp nelkul
aug. 31. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Magyarországon Budapesten egy átlag ember/család már nem fog saját lakáshoz jutni?

28 éves vagyok a férjem 29. Hiába spórolunk amit össze is sikerül elinflálódik. hitelet sem adnak a bankok egy 55-60 milliós lakásra, ha csak 5-6 millió önerőm van. Jobb kerületekben ez a lakás nem 60 hanem 80-90 millió. Ki fogja tudni ezeket kifizetni?...

Mennyi egy átlagos 2 szobás panel lakás rezsi költsége, ha 1 vagy 2 ember lakik benne?

Közös költséget is bele számolva, de nem számolva bele: internet, Tv, telefon...

Érdemes 1-2 évvel többet várni a lakásvásárlással, hogy aztán a tökéletes lakást megvehesse az ember? Vagy minél hamarabb bele kell ugrani?

Itt, ahol élek (nem Magyarország) csak olyan évi 2-3 százalékkal növekednek a lakásárak. Ez az ütem a jelenlegi gazdasági helyzetben egyelőre biztosan nem fog felgyorsulni. Most is tudnék venni lakást, viszont messzebb a munkahelyemtől (55 km). Az a város, ami közelebb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!