Zagyvarékasnak melyik része élhető?

válasza:A telep, azaz a vasút felőli része.
Viszont, hogy a falun belül melyik élhetőbb, azt nem tudom.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pázsit utca, Horváth Mihály,Tabán milyen helyek?
Kinéztem egy ingatlant Hévízgyörkön,! Az érdekelne, hogy milyen az ellátottsága, iskola, orvosi ellátás, vásárlási lehetőség, közlekedés stb?Családdal milyen szórakozási, kikapcsolódási,közösségi élet van ?
Milyen a közbiztonság? Nem tudom konkrét házszámot írhatok-e, de háromjegyű és mind egyes :D Jó áron találtam nagyon szép albit ott. Aki ismeri, illetve él vagy élt arra, sokat segítene a véleményével.
Kérdésem az lenne, hogy Dunántúl vagy Bács Kiskunban, vannak olyan falvak illetve városok, ahol vannak biztonságosnak vélt tanyák vagy családi házak és befogadóak? Leginkább olyan hely, ahol nincsenek folyamatos rablások és magyarok élnek. Vennék egy ilyen ingatlant,...
Kérdésem az lenne, hogy Tordas és Vál környékén nézünk tanyákat és belterületi ingatlanokat, jó helynek számít, élhető és biztonságos környék?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!