Maximum 90 millióért, 65 m2 feletti alapterülettel, hol vásárolnál házat/sorházat/ikerházat magatoknak Magyarországon?

válasza:Ennyiért sehol, atya ég.
Ha lenne 90millióm, max 65-70 tájékán néznék, és még abból is alkudnék keményen, elfogadhatatlanok az árak, ennyi.
Amikor családi összefogással fölépítenek egy házat 60M alatt, de kicsivel több mint 100nm, 4 szobás, nagy nappalival amiből nagy teraszra megy ki az ember, miről beszélünk?
Ha készen kell venni, ennyit nem adnék házra, 90-ből egy olcsóbb ház, mellette autó/motorvásárlás, és a maradékot beraknám kamatozni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Erdőkertes?
Sok a C.
Ahol tudsz én pl Veszprémben vennék

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha ott nem, akkor Magyarországon hol lehet kör alapterületű termeket megtekinteni?
Biztos vagyok benne, hogy nem voltam pontos a megfogalmazásban, ezért nyugodtan kérdezzetek. A telek adott.
egybefüggő alapterületü
Én gyár,vagy raktárcsarnokokra tippelek,de melyik lehet az,és területileg hol található?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!