Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Maximum 90 millióért, 65 m2...

Maximum 90 millióért, 65 m2 feletti alapterülettel, hol vásárolnál házat/sorházat/ikerházat magatoknak Magyarországon?

Figyelt kérdés
Miért ott?

szept. 2. 15:43
 1/10 anonim válasza:
82%
Salgótarjánban.
szept. 2. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szept. 2. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
erdőkertes
szept. 2. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Ennyiért sehol, atya ég.

Ha lenne 90millióm, max 65-70 tájékán néznék, és még abból is alkudnék keményen, elfogadhatatlanok az árak, ennyi.

Amikor családi összefogással fölépítenek egy házat 60M alatt, de kicsivel több mint 100nm, 4 szobás, nagy nappalival amiből nagy teraszra megy ki az ember, miről beszélünk?

Ha készen kell venni, ennyit nem adnék házra, 90-ből egy olcsóbb ház, mellette autó/motorvásárlás, és a maradékot beraknám kamatozni.

szept. 2. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Erdőkertes
szept. 2. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem előbb tisztázd, mit szeretnél, abból adódik a helyszín. Lakni? Kiadni? Befektetésnek? Zöldet, csendet, sok szolgáltatást? Család közel legyen vagy pont messze? Hitelből venned? Pl. termelni akarsz a kertben vagy pont ne kelljen vele foglalkozni? Belefér, hogy felújítod vagy istenments? Ingázni fogsz vagy otthonról dolgozol vagy vállalkoznál a környéken? Költözik-e veled valaki? Mennyire kell közel legyen orvos vagy iskola? És még ezer szempont. Aztán válogass azokból, amiket 2-es linkelt az ingatlan.com-on.
szept. 3. 05:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az függ attól mennyi idős vagy. Mivel nekem még van min 25 évem a nyugdíjig, ezért csak olyan helyen ahol van sok jól fizető munkahely. Nekem így lett Győr agglomeráció. 70-90 millióért 80-95 m2 es új építésű házakat lehet venni, ez kb a 15 km-es körzet Győrtől, kocsival 15-25 perc alatt Győr legtöbb pontja elérhető.
szept. 3. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy pincér vagy atomfizikus valaki.
szept. 3. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Erdőkertes?

Sok a C.

Ahol tudsz én pl Veszprémben vennék

szept. 3. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Székesfehérvár. Bár nem utdom,hogy manapság kapnál-e ennyiért ott.
szept. 4. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

KÖR alakú termek (esetleg kisebb szobák/helyiségek) Heves Megyében hol találhatók?

Ha ott nem, akkor Magyarországon hol lehet kör alapterületű termeket megtekinteni?

120m2 hasznos alapterületű ház építése ma mibe karülhet Magyarországon?

Biztos vagyok benne, hogy nem voltam pontos a megfogalmazásban, ezért nyugodtan kérdezzetek. A telek adott.

Hol van Magyarország legnagyobb alapterületű épülete?

Én gyár,vagy raktárcsarnokokra tippelek,de melyik lehet az,és területileg hol található?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!