Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ultrahangos egér riasztó...

Ultrahangos egér riasztó működhet? Ártalmas lehet a cicámnak?

Figyelt kérdés
Fél éve költöztünk új otthonunkba, de észre vettük hogy van bent egér, a cica mindíg hirtelen felébred, kirohan és képes 20 percig egy pontot bámulni, először nem is gondoltuk hogy egér miatt aztán a szekrény alól kihozott egy egeret. Vettem mindenféle egér csalit de csak olyan helyekre tudom rakni ahol a cica nem fér hozzá. Hetente 1x van is egér a csapdákban. De úgy tűnik nem kevesebb lett az egér hanem egyre több. Mi válhat be ami a cicának nem árt?

#egér #Egérkiírtás
nov. 29. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Talán ha a cicát lecserélnéd egy igazi macskára - na, az működhetne!
nov. 30. 06:08
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

Ez csak egy troll kérdés, ugye?

🤦

nov. 30. 06:10
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

A macska nem fogja meg az egereket?

Az ultrahangos riasztó által kibocsátott hangokat a macska is hallhatja, és ha igaz, hogy inkább több az egér, mint kevesebb, ott drasztikusabb megoldást kell találni.

Az ultrahangos rágcsálóriasztók hatékonysága minimum kérdéses, ha a macskádban ott van a vadászösztön, inkább azt használd ki, de ha sok az egér ott egyéb, sürgős teendők is volnának.

(Hol rejtőzködnek, hova fúrkálnak járatokat, mit rágnak össze, stb)

nov. 30. 06:32
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Az ultrahangos riasztó csak PÉNZLEHÚZÁS, semmt hatása nincs!

Kertesházban laktok, vagy panelben? Mert a leírás alapján én úgy veszem ki hogy ezek az egerek kintről mennek be a házba a hideg elől.

Vagyis a ház körül kellene mérgeket kihelyezni leginkább.

nov. 30. 07:05
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Engem is zavar, mivel nem csak ultrahangot adnak ki.
nov. 30. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bevált az ultrahangos riasztó 2 véve nincs rágcsálóm, és a nyestek sem másszák meg a kocsikat!

Olyan ez, mint az okostelefon. Egy 40000-es teló nem tudja azt, amint egy 2-300000-es.

Ez biztosan jó, ha a webáruházakban megnézi valaki az értékeléseit, csak dícsérik.

[link]

nov. 30. 09:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Kertes házban lakunk. Elválasztottunk egy nagy szobát 2 kicsire és szerintem az új falban vannak. Szoktam hallani mozgást a falakban. Illetve a padlásról is le tudnak jönni mert van egy pici rés a szagelszívó miatt. De az a legnagyobb problémám hogy mivan ha szaporodnak a falban? Miért cserélném le a cicát? Családtag, nem haszon állat. Nem szeretném hogy egereket egyen, ő egy benti cica, velünk alszik stb. Undorodnék ha egereket enne.
nov. 30. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
A fentebb linkelt ipari minőségű egérriasztó hatalmas terrort jelentene a környék kisállatainak - a macskáddal egyetemben - ezért meg ne próbálj egy ilyet telepíteni, inkább egérfogózz rendszeresen!
nov. 30. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

6+

Mikor megérkezett az alvó kutyák mellé raktam, még a fülüket sem mozgatták, aludtak tovább. Macskám nincs, így erre nem tudok tapasztalatot írni.

A legtöbb webárúházba 14 napon belül vissza küldheted, a forgalmazóhoz pedig 30 napig.

Most megnéztem, a hozzá adott leírásban az van, hogy: kutyák, macskák, hüllők, madarak számára veszélytelen.

Tengerimalac, hörcsög és hasonló házikedvencek esetén nem szabad használni.

nov. 30. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
#9 - a "veszélytelen" nem egyenlő a "nem zavaró" specifikációval!
nov. 30. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!