Ultrahangos egér riasztó működhet? Ártalmas lehet a cicámnak?
A macska nem fogja meg az egereket?
Az ultrahangos riasztó által kibocsátott hangokat a macska is hallhatja, és ha igaz, hogy inkább több az egér, mint kevesebb, ott drasztikusabb megoldást kell találni.
Az ultrahangos rágcsálóriasztók hatékonysága minimum kérdéses, ha a macskádban ott van a vadászösztön, inkább azt használd ki, de ha sok az egér ott egyéb, sürgős teendők is volnának.
(Hol rejtőzködnek, hova fúrkálnak járatokat, mit rágnak össze, stb)
Az ultrahangos riasztó csak PÉNZLEHÚZÁS, semmt hatása nincs!
Kertesházban laktok, vagy panelben? Mert a leírás alapján én úgy veszem ki hogy ezek az egerek kintről mennek be a házba a hideg elől.
Vagyis a ház körül kellene mérgeket kihelyezni leginkább.
Nekem bevált az ultrahangos riasztó 2 véve nincs rágcsálóm, és a nyestek sem másszák meg a kocsikat!
Olyan ez, mint az okostelefon. Egy 40000-es teló nem tudja azt, amint egy 2-300000-es.
Ez biztosan jó, ha a webáruházakban megnézi valaki az értékeléseit, csak dícsérik.
6+
Mikor megérkezett az alvó kutyák mellé raktam, még a fülüket sem mozgatták, aludtak tovább. Macskám nincs, így erre nem tudok tapasztalatot írni.
A legtöbb webárúházba 14 napon belül vissza küldheted, a forgalmazóhoz pedig 30 napig.
Most megnéztem, a hozzá adott leírásban az van, hogy: kutyák, macskák, hüllők, madarak számára veszélytelen.
Tengerimalac, hörcsög és hasonló házikedvencek esetén nem szabad használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!