Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ment mar be gyík a házba?

Ment mar be gyík a házba?

Figyelt kérdés
Rengeteg gyík van válunk az udvaron, csak úgy nyüzsögnek. Érdekes hogy egész nyáron nem jött be egy sem, erre pont most szökött be. Gondolom amikor kinyitottam az ajtót pont ott volt valahol az ajtó alatt es ijedtébe befele futott. En mar csak azt lattam hogy bent van. Veletek volt már ilyen? Hogy tudom agyon csapni?

okt. 29. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem jön be, a 2 husky minden idegen állatot szét tép, majd megeszik. Ritkán sikerül megmenteni, általában csak a maradványokat szedem össze.

Idei termésük 1 süni, 2 macska, 1 szürke szörös valami, rengeteg madár.

2 macskát sikerült megmentenem eddigi évek alatt.

Mielőtt még... Hátul 2,5 m magas beton kerítés van, elől pedig 2 m magas villanypásztorral. Tehát a kutyáim zárt udvaron belül vadásznak.

okt. 29. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#11 Mellettünk is van 2 kutya akik szeretnek elkapni mindent ami mozog. Ott is a gazdájuk megtesz mindent amit tud de nagyon fifikásak, rendszeresen átásnak a kerítés alatt és kiszöknek. Kint nincs velük baj, nem támadnak senkire (eddig), inkább olyanok mint két tini akik próbálnak titokban meglépni egy buliba. Egyik éjjel kimentünk csillagot nézni a gyerekekkel és akkor jöttek hazafelé. Nagyon meglepődtek amikor befordultak a sarkon és mi ott álltunk előttük. Nagyon mókás képet vágtak aztán elsomfordáltak mellettünk és visszabújtak a kerítés alatt. :)

Nem is ettől félek hanem hogy a macskánk egyszer meghülyül és bemászik hozzájuk. Szerencsére elég ijedős fajta annak ellenére hogy hatalmas, valami vadmacska keverék, remélem távol marad attól a kerttől ezután is.

okt. 29. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!