Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ez mi a citromfámon?

Ez mi a citromfámon?

Figyelt kérdés

Kis száraz barna valamik. Mivel permeteljek ellene? A citrom virít.

[link]

jún. 3. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pajzstetűnek nézem.
jún. 3. 20:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Én is megnéztem volna, de ez a képküldés egy extra semmirevaló oldal, pár nap után törlődik a kép. Vagy esetleg már másnap.

Az Imgur sokkal jobb, még hónapok után is megnézhető a fotó.

jún. 10. 19:47
 3/14 A kérdező kommentje:
jún. 10. 20:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Azóta máre lettek permetelve terű elleni szerrel,amit a boltban kaptam. De nem tűnt el mind. Jobb híján kézzel szedegetem őket lefelé,ami maradt.

Közben a tápoldatnak hála,egyre több rajta a virág,és a kis citrom.

jún. 10. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez valóban pajzstetű.

Milyen szert használtál? Csak felszívódók hatnak rendesen ellenük.

És eltűnni nem fognak, ha el is pusztulnak. A pajzsuk rögzítve van, és odaszárad.

Citrusoknál időnként újra és újra megjelennek.

jún. 11. 05:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Ezt kaptam. Sajnos a tetejét már levágtam bontáskor,és nem emlékszem a nevére.

[link]

jún. 11. 07:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Ezt adták a gazda boltban
jún. 11. 07:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Valami félrement a feltöltésnél...
jún. 11. 14:09
 9/14 A kérdező kommentje:
jún. 11. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Mospilan, ez jó. 10 l-hez elég egy ilyen csomaggal. (Nyilván egy növényhez arányosan kevesebb.)
jún. 11. 15:20
1 2

További kérdések:

Az egérpép mennyire hatásos ?

Belógott egy egér a hálószobánkba. A nejem a nappaliban alszik , én meg próbálok küzdeni vele . Kiraktam sajtos hagyományos egérfogót , de nem nyúlt hozzá. Kitettem egy pépes tasakot , azt megrágta kb 3-4 borsszem mennyiséget elfogyasztott . A kérdésem az - ha...

Bros plusz hangyairtó porral mi a tapasztalatotok?

A kolóniát is ki tudom irtani vele valóban?

Csótány írtás ?

Egy éve költöztünk be egy kisebb házba, de aztán az egyik éjjel kimentem a mosdóba, és azt láttam, hogy körbe-körbe megy 2 a földön. A szobában is megjelent néhány hónapra rá egy. Csótány csapdákat vettem minden helységbe minimum 2 darabot, el is fogtam néhányat velük....

Mik ezek a "hangrobbanások" a határból?

Egy barátom családjánál töltöm a hétvégét, és a falu széle felől valami furcsa hangra lettem figyelmes. Nem lövés, valami tompább, de hasonló. Barátom anyuja szerint ezzel riasztják el a gyümölcsösből a madarakat. Néha félpercenként, néha csak ritkábban...

Hangyainvázió ellen mi a tartós megoldás?

Minden tavasszal menetrendszerűen megjelennek a hangyák nálam, és a hideg beálltáig maradnak is. Próbáltam már mindent, intenzív takarítást, fújom őket szprével, ezek egy hétig hatásosak, de utána újra megjelennek. Szilóval eltömítem a járataikat, de vájnak újat, halál...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!