Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Az egérpép mennyire hatásos ?

Az egérpép mennyire hatásos ?

Figyelt kérdés

Belógott egy egér a hálószobánkba. A nejem a nappaliban alszik , én meg próbálok küzdeni vele . Kiraktam sajtos hagyományos egérfogót , de nem nyúlt hozzá. Kitettem egy pépes tasakot , azt megrágta kb 3-4 borsszem mennyiséget elfogyasztott . A kérdésem az - ha valakinek van tapasztalata a méreggel kapcsolatban - ez a mennyiség megöli-e a dögöt , illetve mennyi idő alatt ?

Aki tud kérem ossza meg a tapasztalatát .

jún. 3. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A leg rosszabb, jo eséllyel valami eldugot helyen mulik ki majd honapokig szagolhatjátok mire kiszárad...
jún. 4. 00:56
 2/9 A nagy Levin ***** válasza:
100%

A sajt nem a legjobb, diót vagy egy kocka csokit használj!

Az elsőnek igaza van, az egér hajlamos elbújni valamilyen nehezen hozzáférhető helyre...

jún. 4. 07:40
 3/9 T. Feri ***** válasza:
100%
A hálószobában hol? Ha tudod kergetni, akkor könnyen elkaphatod. Az egér a fal mellett szalad. Ha az útjába teszel egy üvegkancsót, Pl az ajtó nyílásnál, akkor simán belerohan. Én már fogtam így egeret.
jún. 4. 09:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
jún. 4. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A sajt nálunk sem működött, viszont a kenyeret imádja. Rá kellett kötözni az egérfogóra, hogy ne tudja könnyen lelopni.
jún. 4. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt egerem a spájzban. Kartonra tettem egy lefordított virágcserepet, úgy, hogy a cserép egy fél dióra támaszkodjon, aminek befelé néz a bele. Az egér bekülről elkezdi rágni, és a cserép leesik, az egér alatta van. A kartont a cseréphez szorítva megfordítod, és kiviszed a szabadba, elengeded, vagy csinálsz vele valamit (pl egy vödör vízbe dobod, de akkor megdöglik).

A te egered, már valahol kimúlt, majd megtaláljátok valahol, de lehet, hogy kiszaladt a szabadba.

jún. 10. 10:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Örömhír ! Lezárult az egér ügy . Végül a ragacs hozta meg a megoldást . Az egérpép érdekelte erősen. A sajtot kétszer lelopta az egérfogóról , ekkor áttértem a ragacsra . A pép mellé raktam a lapot , másnapra meghozta az eredményt . Jóllakott a péppel , majd rásétált a ragacsra . Estére már a nejem is hajlandó volt a hálószobában aludni .
jún. 10. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy nejed visszatért a közös hálóba! Azt nem tudom, miből gondolta, hogy a nappaliba nem megy át az egér, és kiváncsi lettem volna a reakciójára, ha a takaróján végigfut. Velem megtörtént, és a nyakamba beesett a paplan végénél. Nem sok híja volt, hogy frászt kapjak!
jún. 10. 16:20
 9/9 T. Feri ***** válasza:
A másik egér meg tanult az egyik hibájából. :)
jún. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Ha minden nap megeszek egy kocka élesztőt (50 gramm) az mennyira hatásos pattanások ellen?

Sajnos tele van velük a mellkasom, a vállam és a hátam. Az arcomon alig jönnek ki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!