Az egérpép mennyire hatásos ?
Belógott egy egér a hálószobánkba. A nejem a nappaliban alszik , én meg próbálok küzdeni vele . Kiraktam sajtos hagyományos egérfogót , de nem nyúlt hozzá. Kitettem egy pépes tasakot , azt megrágta kb 3-4 borsszem mennyiséget elfogyasztott . A kérdésem az - ha valakinek van tapasztalata a méreggel kapcsolatban - ez a mennyiség megöli-e a dögöt , illetve mennyi idő alatt ?
Aki tud kérem ossza meg a tapasztalatát .

válasza:

válasza:A sajt nem a legjobb, diót vagy egy kocka csokit használj!
Az elsőnek igaza van, az egér hajlamos elbújni valamilyen nehezen hozzáférhető helyre...

válasza:

válasza:

válasza:Nekem egyszer volt egerem a spájzban. Kartonra tettem egy lefordított virágcserepet, úgy, hogy a cserép egy fél dióra támaszkodjon, aminek befelé néz a bele. Az egér bekülről elkezdi rágni, és a cserép leesik, az egér alatta van. A kartont a cseréphez szorítva megfordítod, és kiviszed a szabadba, elengeded, vagy csinálsz vele valamit (pl egy vödör vízbe dobod, de akkor megdöglik).
A te egered, már valahol kimúlt, majd megtaláljátok valahol, de lehet, hogy kiszaladt a szabadba.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kärcher SC 3 EasyFix Erre gondoltam.
Sajnos tele van velük a mellkasom, a vállam és a hátam. Az arcomon alig jönnek ki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!