Gyomirtásra használtatok már pld. 8%-os ecetet?
Vennék 10 L ecetet mondjuk 8 vagy 10 %-ost, minnél erősebb annál jobban hat a gyomokra.
Teljesen kiirtja a gyomot az ecet vagy csak éppen csak megfonnyasztja?
Próbálta már valaki?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5.
Megfelelő töménységben és jó technikával kijuttatva mindent megöl.
Olyan az állításod, mintha azt mondanád, hogy valakire nem hat a cián.
0,000000000001 gramm biztos nem halálos, de 10 gramm már elég szerintem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg valami más amit használtan kilehet fogni 40-e alatt?
A Hondákba vannak 5,5lóerősek 60-70ért kezdődnek,vagy vannak Briggs motoros 3,5lóerős 40-től. Milyen az alkatrész ellátottságuk,mennyire drága,a Honda nem irreálisan drága alkatrészileg? A briggs milyen gyártmány ? Milyet vennétek max 70ből?
Ha csak háztartási vagy ha vegyes háztartási és kerti hulladék is van? Mennyit használtatok volt-e érezhető változás?
Sajnos a legszebb gyümölcsök mindig a fa tetején vannak, viszont még létrával sem érjük fel őket, felmászni meg nem akarunk olyan magasra. Emiatt arra gondoltam, hogy vegyünk egy gyümölcsszedő eszközt, de előbb megkérdezem a véleményeket róla.Itt van egy link, hogy...
Egyébként fozátot használtam.
Most láttam egy cikket hogy ősszel kellett volna vágni De én ma lemetszettem es egyből azzal oltottam Tesztnek szántam de mellelottem Ezekszerint
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!