Műa. hordókat vettem (220 lit) amikben állítólag esővizet tároltak...de, habzik bennük a víz. Mi lehet?

Csapvíz, vagy milyen? Mert a csapvizet majdnem mindenhol klórozzák.
Beleengedéskor, vagy később?
Nincs algabevonat az oldalán?

Milyen víz habzik bennük? Továbbra is esővizet gyűjtesz bennük? Vagy csapvizet, vagy kútvizet tárolnál?
Ha bizonytalan vagy benne, hogy mi kötődhetett meg a falán, akkor sajnos csak nagyon macerás és drága módon tudsz megszabadulni a falon megkötődött vegyi anyagoktól. Lehet új hordót venni olcsóbb lenne. Ha kíváncsi vagy és visszakérdezel leírhatom a macerát. De ha nem vagy kíváncsi rá, nem koptatnám a billentyűzetet.

Vegyiparban dolgoztam jó pár évig. Az egyik cégnél ilyen nagy hordókban a ragasztó jött amivel a fához rögzítették a műanyag fóliát, elég durva vegyianyag volt. Az ott dolgozók meg vitték haza az üres hordókat káposztának!!!!!
Hiába mondtam én is nekik meg más is hogy azt soha nem fogják tudni kimosni abból a műanyag hordóból, azt mondták ők ügyesek és eddig se volt senkinek baja belőle. Sajnos nem lehet tudni mi volt korábban a hordóban. Az is simán lehet hogy csak kimosták mielőtt elhoztad és a mosószer nem lett kiöblítve belőle rendesen, emiatt habzik, de lehet hogy olyan anyag volt benne amit nem szeretnél szétlocsolni.
Még az is lehet hogy azért habzik mert nem volt kimosva és kicsit belepunnyadt az esővíz amit tároltak benne. De nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!