Darklord88 kérdése:
Szerintetek érdemes egy olcsó benzines fűkaszát venni otthonra és havi pár maszek fűvágásra?Pl ilyet
tegnapelőtt 17:28
1/8 A kérdező kommentje:
Véleményeknél csak a damilfejre van panasz.
tegnapelőtt 17:29
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom, hogy érdemes-e venni, de maszek fűkaszálásra nagy kereslet lenne. Merre laksz? Nekem is kellene.
3/8 A kérdező kommentje:
Vidéken.Bár itt sokan csinálják.De csak mellékmunkaként csinálnám + pénzként.Azért a kérdéshogy az árát visszahozná e legalább.
tegnap 02:53
4/8 jpeacefuler 

válasza:

válasza:Amit megkeresnél vele, annak fele menne a szervízre az ilyen kaliberű gépnél. Otthonra biztosan tenné pár évig, de munkákat is vállalni vele, az már necces.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:20 000 Ft. 3-4 maszek kaszálás ára, ha benzint is számolod, 10 kaszálásból már bejön az ára. Merre laksz, városoktól/fővárostól messze? Mert arra többen igényelnének kaszálást.
7/8 A kérdező kommentje:
5. Kisvárosban lakom (10000 fő) Szolnok megye.
tegnap 15:26
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Én is pont ezt akartam írni, mint az #5. 3-4 kaszálásból bejön az ára, vagy 1 nagyobb területen. Lehet, hogy csak 20 kaszálást bír ki, de akkor meg kiteszed este a ház elé, reggelre elviszik, te meg rendeled az újat. Vagy ha hajlandó vagy magad javítgatni, szinte minden alkatrész 1-2 E Ft a piacon a rízbűrű tesvíreknél. (Akik természetesen garanciát adnak rá, mert ha nem adnának, senki nem vásárolna náluk. Saját tapasztalat, cseréltem már ki náluk dolgokat.)
A szomszédom bátyja vett egy ilyen kaliberű gépet vagy 10 éve, és annyit összemaszekolt vele, hogy mikor kinyiffant, vett a pénzből egy Stihl kaszát, onnantól azzal tolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!