Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lehetséges az, hogy a fűkasza...

Lehetséges az, hogy a fűkasza damilja elöregszik? Füvet akartam kaszálni, de kb egy perc alatt elfogyott a fejről az összes damil, pedig semmi kővel nem találkoztam.

Figyelt kérdés
ápr. 25. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
persze, főleg ha nap éri, akkor pár nap alatt akár.
ápr. 25. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy a dobbal volt baj és valamiért nem a megszokott módon adagolta a damilt a fűkasza, hanem letekeredett egyszerre sok.

Amúgy a műanyag tud elöregedni, főleg ha a nap süti és ezáltal UV sugárzás éri.

ápr. 25. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem sütötte nap, de tavalyi. Több dobot is kipróbáltam.
ápr. 25. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge minőségü a damil.
ápr. 25. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A damil bármilyen ócska, magától nem tekeredik le. A lefogyáshoz az kell, hogy "valami" kihúzza. (Jellemzően a lekoppintás, vagy csak rossz a fej.)
ápr. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Aki szegélyvágót vagy damilos fűkaszát használ, annak kertje tele van apró műanyagdarabkákkal?

A damil némi használat után eltűnik ugyebár valahova... Nem környezetszennyező ez?

Solo by AL-KO márka vélemények? Vett valaki mostanában ilyen márkájú fűkaszát vagy fűnyírót?

Egy AL-KO 151 b fűkasza vásárlásán gondolkozom,és nem tudom hogy milyen a minősége,meddig bírják ezek. Egy nagyobb sűrű fűvel benőtt területre venném. Azt írják 50ccm3,és 2.6 LE a teljesítménye.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!