Starkl 2021 tavaszi katalógus megvan esetleg valakinek?
2021 tavasszal kaptam egy tő koktél paradicsomot amit onnan rendelt egy ismerősöm. Nem emlékszem a nevére de azóta sem ettem olyan jó paradicsomot.
Szóval utolsó lehetőségként hátha itt valakinek megvan még az a katalógus (vagy tudja hogy hol lehet vissza keresni).
Amire emlékszem róla:
Koktél paradicsom volt, nagyon ízletes és édes terméssel, a levelei sötétzöldek voltak enyhén szőrösek, vastag szára volt szóval elvileg bokros.
Előre is köszönök minden segítséget!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én is veszek minden évben, de sajnos nekem sosem olyan szép dús és virágzó. Pedig locsolom és tápoldatozom.
A katalógusban a 7. oldalon fent a fehér virág.
1/ bár minden kerti hibiszkuszom magról ültetett, bizonytalan vagyok a csíraképesség megőrzését illetően, Idén tavasszal csíráztatási próbát is végeztem itatóspapírok között és egyetlen sem csírázott ki. 2/ ezeket a fonott növényeket vajon úgy állítják elő, hogy pl. 3...
Hortenziát, petúniát,verbénát, vaníliafát, "sunball"-t és sundaville-t szeretnék. Mikor rakhatom ki őket a teraszra?
Ha jól emlékszem, örökzöld volt, valamiféle kúszó növény, azt írták, ha elszaporodik, utána nem kell nyírni, de még autóval is rá lehet állni. Jó lenne nekem az utcára!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!