Kezdőoldal » Otthon » Kert » Starkl 2021 tavaszi katalógus...

Starkl 2021 tavaszi katalógus megvan esetleg valakinek?

Figyelt kérdés

2021 tavasszal kaptam egy tő koktél paradicsomot amit onnan rendelt egy ismerősöm. Nem emlékszem a nevére de azóta sem ettem olyan jó paradicsomot.

Szóval utolsó lehetőségként hátha itt valakinek megvan még az a katalógus (vagy tudja hogy hol lehet vissza keresni).

Amire emlékszem róla:

Koktél paradicsom volt, nagyon ízletes és édes terméssel, a levelei sötétzöldek voltak enyhén szőrösek, vastag szára volt szóval elvileg bokros.

Előre is köszönök minden segítséget!

ápr. 26. 19:24
 1/3 Törpilla57 ***** válasza:
Elég régen volt, nem hiszem, hogy valakinek meglenne. Google-ban kerestem, de nem találtam. Viszont a weblapjukon van telefonszám, e mail-cím, célszerű lenne tőlük megkérdezni. Lehet, hogy a keresett katlógust is el tudják küldeni. Sok sikert!
ápr. 27. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Online én sem találtam sehol, de amit írtál az jó ötlet! Köszönöm!
ápr. 28. 07:17
 3/3 Törpilla57 ***** válasza:
Szívesen. Majd azért írd meg, hogy sikerült-e?köszi előre is.Ja és még valami. Ezen a honlapon találtam jó pár paradicsomfajtát, esetleg abból nem jöttél rá, hogy melyik volt az?
ápr. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Mi a titka a gyönyörűen virágzó futómuskátlinak, amit a katalógusokban is lehet látni?

Én is veszek minden évben, de sajnos nekem sosem olyan szép dús és virágzó. Pedig locsolom és tápoldatozom.

Kerti hibiscus syriacus hibiszkusz? 1/ mennyi ideig csíraképes a magja? 2/ van-e valakinek tapasztalata a katalógusokban található, általában 3,...

1/ bár minden kerti hibiszkuszom magról ültetett, bizonytalan vagyok a csíraképesség megőrzését illetően, Idén tavasszal csíráztatási próbát is végeztem itatóspapírok között és egyetlen sem csírázott ki. 2/ ezeket a fonott növényeket vajon úgy állítják elő, hogy pl. 3...

Ha kertészeti áruház katalógusából szeretnék rendelni (Sieberz) mikor tegyem meg? Tapasztalatok?

Hortenziát, petúniát,verbénát, vaníliafát, "sunball"-t és sundaville-t szeretnék. Mikor rakhatom ki őket a teraszra?

Egyszer láttam egy katalógusban, hogy létezik egy tökéletes gyeppótló növény, de azóta sehol sem találom. Tud ilyet valaki?

Ha jól emlékszem, örökzöld volt, valamiféle kúszó növény, azt írták, ha elszaporodik, utána nem kell nyírni, de még autóval is rá lehet állni. Jó lenne nekem az utcára!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!