Kínai fűkasza légszűrőjét mivel szoktátok elmosni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy valakik a mosás után beolajozzák, ez miért van?máj. 5. 09:13
2/7 anonim 

válasza:

válasza:A szivacs légszűrőt szokták olajozni, mert úgy jobban összegyűjti a port. Amúgy meg konzultálj a kézikönyvvel.
4/7 A kérdező kommentje:
Valakik azt mondják, hogy szappanos/mosószeres vízzel, valakik benzin olajjal. Logikus, hogy jobban gyűjti a port az olaj, de így nem kap kevesebb levegőt. Mint amikor visszaköpi a kétütemű az olajat a szivacsra és idő után elkezd túl dús lenni a keverék és emiatt erőtlen lesz a gép.
máj. 6. 16:17
5/7 A kérdező kommentje:
* nem kap kevesebb levegőt?
máj. 6. 16:18
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Amelyiknél elő van írva az olajzás, annál eleve így van megtervezve a légbeszívás. Nem kell locsognia az olajban, csak épphogy nedves legyen. Alaposan ki kell nyomkodni. Ahol nincs előírva az olajzás, ott a légszűrő be van dobozolva, hogy minél kevesebb por érje. Tehát ugyanúgy ott van a "fojtás", csak másképpen.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ.
máj. 6. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Lehetséges az, hogy a fűkasza damilja elöregszik?
Füvet akartam kaszálni, de kb egy perc alatt elfogyott a fejről az összes damil, pedig semmi kővel nem találkoztam.
Aki szegélyvágót vagy damilos fűkaszát használ, annak kertje tele van apró műanyagdarabkákkal?
A damil némi használat után eltűnik ugyebár valahova... Nem környezetszennyező ez?
Solo by AL-KO márka vélemények?
Vett valaki mostanában ilyen márkájú fűkaszát vagy fűnyírót?
Egy AL-KO 151 b fűkasza vásárlásán gondolkozom,és nem tudom hogy milyen a minősége,meddig bírják ezek. Egy nagyobb sűrű fűvel benőtt területre venném. Azt írják 50ccm3,és 2.6 LE a teljesítménye.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!