MTD fűnyíró csak szivatóval megy?
Adott egy MTD Thorx 35 fűnyíró, hidegen elsőre indul, néha megy 1 órát folyamatosan, maskor csak úgy leáll, és csak szivatóval indul melegen is. Mikor éppen len akár állni, a piros pumpaval "életben tartható", és ha nyomogatom vagy fél percig, utána ismét megy rendesen. Dugulas?
Megérné egy benzin szűrőt beiktatni?

válasza:A porlasztót ki kellene takarítani, elsőre.
Ha a légszűrő lenne nagyon piszkos, akkor pont, hogy túl dús lenne a keverék, és most is csak dúsítással megy.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vettem egy új fűnyírót és mikor raktam össze, akkor vettem észre, hogy az üzemanyag pumpa le van törve. Mivel egy olcsó alkatrészről van szó, inkább kicserélném magamnak, de nem tudom hogy tudnám kiszedni a beletört részt anélkül, hogy a menet megsérülne.Így néz ki: Ilyen pumpa megy bele:
Az úszóház csavarjának a furatától balra van egy kis mélyedés, ami kívülről egy púp. Milyen funkciója van ennek?
Ki lett pucolva minden rajta., henger hűtőbordáinál és a berántónál is. 10 perc után nagyon meleg lett a hengerfej rajta (pedig félgázon ment csak), viszont a blokk az csak langyos volt. Látszólag szépen járt, de utána mintha hallásra szorult volna. Tecumseh Prisma...
a kifolyónyílást tisztítottam, akkor tört bele a vatta része 4mm-es a nyílás, nincs ilyen csipeszem, ami oda belefér felül nem lehet belenyúlni, mert ott van benne elválasztónak egy szűrőlap folyadék meg nem mossa ki visszafordított dróttal próbálkoztam, de nem sikerült eddig még
Ugye a jobb oldali sapka az a benzintank sapka.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!