Mit gondoltok a mostani locsolási tilalomról, szerintetek mindenhol ne locsoljunk vagy ahol sok a víz például Budapesten, ott azért lehet?

válasza:

válasza:Lesz.rom. Nem fogom hagyni, hogy kiégjen a gyepem. Bár nálam nincs is gyepszőnyeg az igaz, meg automata öntöző minden napra, de heti 2-3x azért belocsolom, hogy legalább egy normális zöld fű maradjon már. Klíma az nem kell, 29 fokig elvagyunk. Ennyit vagyok hajlandó.
Kicsit úgy érzem, ez olyan mint az elektromos autózás meg a petpalackozás. Te mentsd meg a Földet, de a gyárak meg a cégek mehetnek ezerrel, a kormot meg a mocskot nekik szabad okádni korlátlanul.

válasza:Majd megváltozik a véleményed, ha a csapból nem jön víz, a boltban hiánycikk az ásványvíz, te meg 1,5 órát állsz sorban a napon a lajtoskocsi előtt.
Tudod vannak értelmes emberek, akik ezt előre látják, hogy az ivóvíz rohadtul fontosabb, mint a zöld gyep, ezért nyomják hogy ne locsolj.

válasza:"csapból nem jön víz, a boltban hiánycikk az ásványvíz"
Tudod vannak értelmes emberek, akik ezt előre látják, hogy ennek az esélye eléggé kicsi.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Célegyenesbe értem rotációs kapa vásárlásban, de a szimpatikus típusok közül nem tudom melyik legyen a befutó. A legfontosabb természetesen a megbízhatóság és hogy ne kelljen sokat gépészkedni vele, mert nem értek hozzá.:)
Mi a jó ès mi a rossz benne?
Egyik ismerősömnél van szűrés nélkül egy 5 köbös tó és jól elvannak a halak a tóba. Szerintetek lehet így csinálni tavat?
Nem rég kaptam egy kaktuszt és hiába kerestem a nevét sajna nem találtam. :(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!