Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit gondoltok a mostani...

Mit gondoltok a mostani locsolási tilalomról, szerintetek mindenhol ne locsoljunk vagy ahol sok a víz például Budapesten, ott azért lehet?

Figyelt kérdés
Azért köztudott hogy hatalmas giga partiszűrésű kutak miatt Budapesten még mindig nagyon sok a víz, ráadásul ahányan beköltöztek annyian el is mentek, tehát nagyon nem nőtt már a lakosság inkább az agglomeráció ami a kérdéses ami a nagyon nagy baj
aug. 1. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Ne locsolj és ne is használj klímát akkor, amikor végre hazaesel a munkából és élveznéd a 23 fokos lakásod. De legalább a vármegyéket átnevezik megyére, nagy segítség!
aug. 1. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

Lesz.rom. Nem fogom hagyni, hogy kiégjen a gyepem. Bár nálam nincs is gyepszőnyeg az igaz, meg automata öntöző minden napra, de heti 2-3x azért belocsolom, hogy legalább egy normális zöld fű maradjon már. Klíma az nem kell, 29 fokig elvagyunk. Ennyit vagyok hajlandó.

Kicsit úgy érzem, ez olyan mint az elektromos autózás meg a petpalackozás. Te mentsd meg a Földet, de a gyárak meg a cégek mehetnek ezerrel, a kormot meg a mocskot nekik szabad okádni korlátlanul.

aug. 1. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Majd megváltozik a véleményed, ha a csapból nem jön víz, a boltban hiánycikk az ásványvíz, te meg 1,5 órát állsz sorban a napon a lajtoskocsi előtt.

Tudod vannak értelmes emberek, akik ezt előre látják, hogy az ivóvíz rohadtul fontosabb, mint a zöld gyep, ezért nyomják hogy ne locsolj.

aug. 2. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
16%

"csapból nem jön víz, a boltban hiánycikk az ásványvíz"

Tudod vannak értelmes emberek, akik ezt előre látják, hogy ennek az esélye eléggé kicsi.

aug. 2. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
16%
Ez kellett az embernek, megszavaztátok, hát akkor nesze, ne használjatok vizet okostojások 🤣🤣🤣
aug. 2. 10:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, itt elsőfokú a korlátozás, azaz slaggal nem szabad locsolni. Betartom, de kannával végiglocsolok mindent ami szükséges - sokkal tovább tart nyilván, de ez van akkor ez van. (Még amikor láttam, hogy milyen idő közelít, lehetett sejteni, hogy ebből korlátozás lesz, úgyhogy 3x kétnaponta alaposan beöntöztem mindent, így át van ázva a talaj és jobban bírja.)
aug. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ruris 731k vs Oleo-Mac 198 vs Honda fg320 Szerintetek melyiket válasszam?

Célegyenesbe értem rotációs kapa vásárlásban, de a szimpatikus típusok közül nem tudom melyik legyen a befutó. A legfontosabb természetesen a megbízhatóság és hogy ne kelljen sokat gépészkedni vele, mert nem értek hozzá.:)

Szerintetetek mennyibe kerül és milyen egy szűrés nélkülüli hazai halakkal betelepített 13,15 m3 kerti tó?

Egyik ismerősömnél van szűrés nélkül egy 5 köbös tó és jól elvannak a halak a tóba. Szerintetek lehet így csinálni tavat?

Szerintetekmilyen kaktusz? (kép)

Nem rég kaptam egy kaktuszt és hiába kerestem a nevét sajna nem találtam. :(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!