Kezdőoldal » Otthon » Kert » Létezik olyan sparhelt amit a...

Létezik olyan sparhelt amit a kertben lehet hagyni?

Figyelt kérdés
Tehát egész évben süti a nap, fújja a szél és esik rá az eső.
szept. 2. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mind olyan, csak hamar tönkremegy
szept. 2. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Műanyag sparheltet vegyél, az nem rozsdásodik.
szept. 2. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Mert olyan nagy dolog lenne pár ezresért venni rá egy takaróponyvát?
szept. 2. 21:12
 4/8 puritan ***** válasza:
36%

Nekem erről az jut eszembe, hogy sok-sok évvel ezelőtt a kisebbségeknél lehetett látni udvar közepére kitett sparheltet, egy méteres füstcsővel. Mostanában már ott sem.

Tényleg ezt akarod?

szept. 2. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Életemben nem láttam még kültéri használatra gyártott sparheltet.

Nyilván lehet ilyet csinálni, de nem a szokványos anyagokból, és főleg NEM a szokványos áron.

szept. 2. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán, ha valamiféle kemencét csináltatnál, az megfelelő lehetne.
szept. 3. 05:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Épített kemence vagy kültéri grillező?
szept. 3. 06:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenhogy eszi az idő
szept. 3. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire bírja a Salgó sparhelt a fedett szabadtéri üzemet?

Láttam, hogy egyesek kirakják valamiféle tető alá, eső így nem éri, de pára, harmatlecsapódás viszont igen. Van valakinek hosszabb távú tapasztalata ezen a téren, tényleg bírják ezt a "masinák"? Mik a kritikus, rozsdásodásra hajlamos részek, és mi vált be leginkább korrózióvédelem terén?

Mi a sparhelt paramétereinek jelentése?

Szélesség: 805 mmMagasság: 755 mmMélység: 430 mmValaki legyen kedves felvilágosítani ezzel. Küldök egy képet, megköszönném ha valaki szerkesztővel odaírkálná.

Kémény leg alsó tisztító ajtót kicsit be javítsam kis pl, gipszel, glettel, hogy ne kapjon ott a kémény véletlenül se levegőt, hogy csak a...

Nem esik ki az ajtó, de lehet ott kaphat huzatot pluszba a kémény, ha nem fekszik rendeden be a 2 db tisztitó ajtó. Nem gond az?

Van értelme a kerti fémsütő köré samottot rakni?

Van egy fém, beépíthető sütőnk a kerti építendő sparhelthez. Elég, ha csak a füst körbejárja, vagy érdemes körbe samottozni vékonyan. Igaz ekkor nehezebben melegszik át, de tovább is tartja a hőt. Kinek mi vált be?

Sparhelt füstcső kivezetés fa burkolaton keresztül, milyen hüvellyel/anyaggal?

Következő téli szezonra le akarom ponyvával zárni a teraszt és a meglévő sparheltemmel felfűteni alkalmanként. A ponyvás megoldást fogom választani, tudom nem szigetel, de nekem alkalmankénti téli használatra megfelel. A sparhelt jelenleg a polikarbonát tető mellett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!