Szétszedhető fenyő ágyat ágykerettel, mennyiért lehet eladni?

Hétköznapi használt bútor nagyjából csak azoknak kell, akik fűteni szándékoznak vele.
Én tavaly akartam eladni testvérem lakásából a 10 éves hibátlan állapotú szekrénysorát (külföldön él, évente 4-5 hétnél többet sosem jön haza). 3 hónapig hirdettem. Szerinted?
Elvitte egy lomizós 20-ért. Új ára 300 ezer volt.

2-es, ez nem igaz, nagy divatja van most a bútorfestésnek és felújításnak, sokan keresik a széppé varázsolható használt bútorokat.
A testvéred szekrénysorát szimplán azért nem tudtad eladni, mert ma már kb. senki nem akar szekrénysort a lakásába, még újonnan sem, egyszerűen nem divat már maga a szekrénysor.

"Hétköznapi használt bútor nagyjából csak azoknak kell, akik fűteni szándékoznak vele."
Szerintem ez nagyon igaz.
Az új bútorok borzasztó drágák, a használtak meg senkinek nem kellenek. Tele van velük minden apróhirdetési oldal, akár pár ezerért, de még ingyen sincs rá nagyon vevő. Ha valami nagyon elegáns/drága bútorod van, kiváló állapotban, ami másoknak is sokat ér és kelendő, akkor azt talán elviszi valaki hónapok- évek múlva az eredeti ár töredékéért. :/

A francokat ne lenne rá vevő, hidd el, ezzel is foglalkozom többek között (bútorfelújítással).
A probléma pont az, hogy az emberek minden utolsó, sz*r funérlemezes, igénytelen bútort tök drágán akarnak eladni és akkor ennyi erővel az ember normálisabbat vesz újonnan a Yiskben. Baromi nehéz pár ezerért normális bútort kifogni, de őszintén, még rosszat is.

Nagyon jó piaca van a tömörfa és MDF bútoroknak.
Nézz körül a hirdetési oldalakon, és figyeld, mennyiért keltek el.
Az új ár fele alatt kell hirdetni.
Ha 25-ért vetted, akkor 9000.
Licitre is érdemes tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!