Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy oldjam meg?

Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Van egy 1,5 szobás lakásom konyha van de étkező nincs.

Egyedül élek elférek kényelmesen de a nagy szobába(nappali) szeretnék egy kisebb étkezőasztalt. Mert szeretek főzni, és vendégül látni rokonokat, barátokat.

Viszont laminált lap van a szobába. Jó lehet az asztal alá arra a részre pl linóleum? Hogy ne komjon a székek miatt a laminált, illetve könyebb takarítani ha kiborul esetleg valami?! Lehet alap hülye kerdés csak kíváncsi vagyok ki hogy oldja meg vagy csinálná ha étkező nappalit egybe használná.

ápr. 15. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Amerikai konyhás átalakítás nem opció? A fél szobából egy kis háló - esetleg a mostani konyhából is, a nagy szobában meg minden, ami kimaradt / konyha, és étkezős nappali.
ápr. 15. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Rengeteg átalakítással járna.

Távol van a konyha a nagyszobától onnan vizet átvinni stb.

És full átalakítást nem szeretnék mert nemrég vettem és fel lett újítva már.

A kis szoba alapból háló. Egy francia ágy van benn kis tv szekreny. És annyi.

ápr. 15. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Ismerősöm ugyanilyen lakást úgy oldott meg hogy a félszobát beáldozta és egybe nyitotta a konyhával mert egymás mellett van a két helység csak a válasz falat bontotta ki és lett egy nagyobb helysége konyha étkező.

Viszont nekem a válaszfalon van a mosogató stb. Így akkor ezt a megoldást nem tudtam kivitelezni mert akkor főfalra át kelett volna vinni az egész vizes dolgot.

ápr. 15. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a nappaliban volt régebben az étkező asztal, mert a konyhában nem fért el. Nekünk régi faparkettánk volt, és a székek talpára ragasztottunk filcet. Semmi baja nem lett a parkettának.
ápr. 15. 16:40
 5/6 A kérdező kommentje:
4# Nekem is az volt felújításkor csak cserélve lett a laminált meg szerintem kényesebb. Egy idő után kikophat betörhet a székhasználatkor. Persze a szék lábán valami puhább is jó.
ápr. 15. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én raktam egy nagyobb ikeás szőnyeget az asztal alá. Nem volt drága,modern hatású, tisztítható. Plusz filc is van a székek lábán, arra az esetre, ha a szőnyegen kívüli részre tolják. A szőnyeg 23.000 Ft volt, tehát jóval kisebb beruházas, mint egy burkolat csere, és esztétikusabb, mint a PVC.
ápr. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!