Mi a véleményetek erről a matrac-ról?
Anyumnak fáj a dereka és az ágy is már kemény amin fekszik.
Ezt néztük ma az üzletbe ez viszont sokkal puhább.

Látatlanba, kipróbálás nélkül soha ne vegyél matracot és nem az számít másoknak mi a jó, hanem hogy neked melyiken a legjobb feküdni.
Én nem szeretem a rugós matracokat, de ettől még lehet jó.
Anyukádnak pedig nem az a megoldás ha cseréltek egy puhább matracra, lehet attól jobban fog fájni a háta. A matracon legyen egy memóriahab réteg ami puha, de alatta legyen keményebb! A puha matrac idősebbeknél már nem jó. Lehet, hogy elég lenne vennetek egy fekvőbetétet, ami 4-5cm vastag memóriahab csupán és azt rátenni a mostani kemény matracra.
De persze lehet matracot cserélni, csak anyukádnak azt ki kell próbálni! Nyaraláson mindig elsőre nagyon jó a pihe-puha szipiszupi matrac, de aztán az éjszaka felénél mér alig tudok feküdni. A nagyon régi kárpitos ágyunkon alszunk egy fekvőbetéttel. A kemény kárpitos felület segít a hátamnak, van tartása, de a puha memóriahab kényelmessé teszi rajta a fekvést. A puhább matracon pár éjszak után elkezd fájni a hátam rettentően.
Mindenképpen próbáljátok ki, a reklámszövege jó, de csak élőben lehet látni milyen valójában. Az árak sajnos ilyenek.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Ezt pl. személyesen nézte meg de lehet hogy fogunk még akkor nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!