Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a matrac-ról?

Figyelt kérdés

Anyumnak fáj a dereka és az ágy is már kemény amin fekszik.

Ezt néztük ma az üzletbe ez viszont sokkal puhább.

[link]

máj. 5. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az IKEÁban vettem nagyon jót, a töredék áráért. Közepesen kemény legyen, a nagyon puha sem jó. Rá kell feküdnie a boltban pár percre legalább, hogy érezze, milyen. Olyan helyen vegyetek, ahol visszaveszik, ha mégsem válik be. IKEÁban 3 hónap próbaidő volt, mikor én vettem, biztos van most is.
máj. 5. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Látatlanba, kipróbálás nélkül soha ne vegyél matracot és nem az számít másoknak mi a jó, hanem hogy neked melyiken a legjobb feküdni.

Én nem szeretem a rugós matracokat, de ettől még lehet jó.

Anyukádnak pedig nem az a megoldás ha cseréltek egy puhább matracra, lehet attól jobban fog fájni a háta. A matracon legyen egy memóriahab réteg ami puha, de alatta legyen keményebb! A puha matrac idősebbeknél már nem jó. Lehet, hogy elég lenne vennetek egy fekvőbetétet, ami 4-5cm vastag memóriahab csupán és azt rátenni a mostani kemény matracra.

De persze lehet matracot cserélni, csak anyukádnak azt ki kell próbálni! Nyaraláson mindig elsőre nagyon jó a pihe-puha szipiszupi matrac, de aztán az éjszaka felénél mér alig tudok feküdni. A nagyon régi kárpitos ágyunkon alszunk egy fekvőbetéttel. A kemény kárpitos felület segít a hátamnak, van tartása, de a puha memóriahab kényelmessé teszi rajta a fekvést. A puhább matracon pár éjszak után elkezd fájni a hátam rettentően.

Mindenképpen próbáljátok ki, a reklámszövege jó, de csak élőben lehet látni milyen valójában. Az árak sajnos ilyenek.

máj. 5. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Ezt pl. személyesen nézte meg de lehet hogy fogunk még akkor nézelődni.

máj. 5. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!