Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Akinek van otthon bőr ülőgarni...

Akinek van otthon bőr ülőgarnitúrája: Nem nagyon izzasztó rajta nyári melegben az ücsörgés? Szellőzik?

Figyelt kérdés
Tapasztaltak válaszát várom. Köszönöm!

#meleg #bőr garnitúra
2016. jún. 30. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Melegben hozzá ragad az ember. De meg lehet oldani könnyedén, leteríted valamivel és arra ülsz, fekszel, nem közvetlenül a bőrre.
2016. jún. 30. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Én mindig ruhába ülök, fekszek rá de jobban befülledek ha sokáig fekszek. Én ilyenkor mindig letakarom egy huzattal, mert ha rövidnadrágba szoknyába ülök rá a combom odatud ragadni elég rendesen.

Nem igazán akartam ilyen bútort pont ezért, de a párom kollégája örökölt egy házat rengeteg bútorral amit mindenáron el akart adni és a bútorokat is szinte aprópénzért adta el. A párom ezt a garnitúrát két fotellel együtt vette meg 40 ezerért szinte és alig volt használva, az egyik fotelon volt némi sérülés de az bele is fér szinte. Akkor mondjuk örültem mert ha sima szövetből vettük volna a legolcsóbbat az is minimum 70 be került volna. Így a párommal jól jöttünk ki a dologból még egy üveg dohányzó asztalt is vettünk amit odaadtunk a nővéremnek mert régóta szeretett volna egyet. A párom eredetileg asztalos, de nem igazán dolgozott benne de sokszor barkácsol itthon, a kanapé alját megerősítette biztonság kedvéért meg új lábakat szerzett rá.

2016. jún. 30. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Ha ruhában ülsz rá, semmivel sem izzasztóbb, mint egy kárpit.

Ruha nélkül meg odaragadsz:)

2016. jún. 30. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk megy a klíma, szóval inkább kellemesen hűvös a bőr...
2016. jún. 30. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon utáltam...

A szüleim kb. 16 éves koromban vettek egy óriási bőr ülőgarnitúrát a nappaliba. Nyáron odaragadsz (oké, ruha, de a legtöbben rövidnadrágban vannak...), minden más időben csúszkálsz rajta. Hiába terítesz rá plédet, az is lecsúszik. A párnák is. A sima bőrfelület ilyen. Egyenletes, fényes, csúszós, sima.

Rohadtul idegesítő, soha az életben nem fogok magamnak ilyen szart venni - most így 11 évvel később, hogy a saját házunkat építjük a férjemmel - a bőrkanapé kizárt.

2016. jún. 30. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, "ellene" döntöttem.

Én is ilyeneket gondoltam, csak nem volt tapasztalatom.

2016. júl. 1. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!