Mennyi az igazság abban, hogy egy modern klímával annyiba kerül fűteni, mint fatüzelésű kályhával?

"-20 C akkor majd becsengetsz a szomszédba, hogy engedjen be mert megfagysz otthon a klímádnál?!"
Látod, a vakvilágba vagdalkozol, mint a rosszul leszúrt disznó, hát ott írtam a #12-ben, hogy mínusz húszban nem olyan kedvező a klíma, sőt. De az, hogy ne is indulna be, az már régen volt. Már vagy öt éve volt itt erről beszélgetés, aztán néztem néha katalógusokat, rég túl voltak azon a limiten, amit a mi 12 éves klímánk tud, az -10 fokig működik hivatalból, aztán az ifjabb Cooper and Hunter az -22 fokig. Igaz, hogy ott a névleges 40 %-át tudja, hát erről írtam a #12-ben. Bár a kanadai kormány már 2014-ben vizsgálta a klímákat -20 fokban, már akkor is volt olyan, ami tudta az 1,5 COP-t, csak engem akkor ez nem érdekelt.
Hát, én nem hazudok, hogy te tudatlanságból vagy rosszindulatból állítasz valótlanságokat, azt nem tudom.

"nem fúja le a fejed mert van rajta álitható terelőlap"
Azért mondom, hogy nem látott még közelről klímát az, aki ezt nem tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!