Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi a normális egy havi villany...

Mi a normális egy havi villanyszámlára?

Figyelt kérdés

kb 110nm ház, villanybojler nappali áramos, 2kis hütő ami fagyasztós is, 2tv ami ritkán megy max egyik egy nap 1-5órát.

Mikrót ritkán használjuk, mosógép heti 3x megy,illetve keveset is vagyunk otthon.(17körül érünk haza, reggel megyünk) 30-35ezerre jön ki egy havi számla amit sokallunk. Vagy csak nekünk tünik soknak?

Albérlet.

márc. 6. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

'Bojler nappali áramos, mosás heti 3x'

Így reális ez a számla.

márc. 6. 20:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
1.-nél a pont. Így ez korrekt.
márc. 6. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
2 felnőtt?
márc. 6. 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, hogy mennyi időre terveztek ott, és milyen a tulaj, de ÉN, HA tehetném, vennék egy "okosbojlert". És hazaindulás előtt, 1-2 órával kapcsolnám csak be, telefonról.
márc. 6. 21:15
 5/16 Noren1989 ***** válasza:
49%
Fűtés?
márc. 6. 21:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk a melegvíz gázos, de mosógép megy minden nap,. mosogatógép is minimum 1x, sütő villany, főzőlap gáz, + a szokásos apróságok. 10körül/hó.
márc. 6. 21:24
 7/16 anonim válasza:
48%
Mi 120 nmen 19500 ftot fizetünk 4en. Sajnos nem tudjuk kifizetni a napi fürdést, de csak az uram dolgozik, ő 3 naponta lefürdik.
márc. 6. 22:54
 8/16 Justinianus ***** válasza:
86%
Hát én 35 ezret majdnem egy évben fizetek... 😅
márc. 7. 00:26
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

Ez soknak számít.

Aki ekkora de modern házban lakik az fele ennyit fizet még úgy is hogy klímával fűt.

A hűtők sokat tudnak fogyasztani ha régi fajta. Szüleim lecserélték a régi hűtőt és azonnal 5000 forintot spóroltak havonta a villanyszámlán.

márc. 7. 03:35
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Bojler+2 hűtő főleg, ha régi, ahogy írták előttem.

Nálam bojler vezérelt áramról megy, én is mosok 3x és van 2 hűtő, így 8 ezret fizetek villanyszámlára.

márc. 7. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!