Fűtötök még a házban, lakásban?
Figyelt kérdés
Anyám 1-2 hete kikapcsolta a fűtést a házban, de őszintén én didergek, főleg az elmúlt pár napban, éjjel.ápr. 28. 07:58
2/10 anonim 

válasza:

Nincs lekapcsolva a kazán, mikor a termosztát kéri bekapcsol. Nem szoktam nézetni.
3/10 anonim 

válasza:

Már jó 3 hete nem megy, inkább szellőztetni kell mert nap nagyon felhevíti.
Ma még nem nyitottam ablakot, 35 fok van.
4/10 anonim 

válasza:

Nem megy már jóideje. Egy időben már a légkondin gondolkoztam (tetőtér), de nem akarom ilyen korán indítani.
5/10 anonim 

válasza:

A termosztát be van állítva, múlt héten volt olyan esős hideg nap nálunk, mikor elindult a fűtés. 20 °C az télen is pont annyi, mint áprilisban. Ráadásul, hogy egyszer átfűtse a házat a kazán, az filléres tétel a téli fűtéshez képest. Nem ezen fogok spórolni, akkor se, ha másnap meg ablakot nyitok, mert jó idő van.
6/10 A kérdező kommentje:
Az én szobám nagyon hideg, sosem süt ide a nap, mindig árnyékban van.
Az a kisebb baj, hogy én fázom, de fürdetném a kiskutyám és ilyen hidegben nem akarom mert fázni fog.
A konvektort meg nem tudom bekapcsolni.
ápr. 28. 09:19
7/10 anonim 

válasza:

Nagy fák vannak a házunk körül, nagyrészt árnyékolják. Múlt héten kikapcsoltuk a fűtést, de tegnap reggelre lehűlt a levegő és reggel csak 19,5 fok volt a lakásban, úgyhogy visszakapcsoltuk. Tegnap este 10 körül be is kapcsolt.
8/10 anonim 

válasza:

Nekünk 23 fok van a házban éjjel-nappal, ha lemegy a hőmérséklet, ha süt a nap.
Reggel szellőztetek, aztán becsukom az ablakokat.
Klímával fűtünk, kb 2 hete lekapcsoltam, azóta nem is kellett bekapcsolni.
10/10 anonim 

válasza:

Ja, de csak azért, hogy ne kelljen 4 Ft/kWh áron eladnom a napelemes áramot :) Inkább legyen kellemes 24 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!