Árokpart kérdése:
Az EON és az MVM egymás közötti szerencsétlenkedése
miatt ugye nem kapcsolhataják ki az áramot?
Nem fogják. Tudnak róla, hogy bénák. Hálózatbővítés után én is pár hónap múlva kezdtem telefonálni, hogy ugyan hadd fizessek már az áramért amit használok, akkor végre küldtek valami számlát, aztán nem sokkal később helyrerázódtak.
okt. 31. 22:15
Mindegy milyen demokratikus vagy, nem fizettél tehát le fognak kapcsolni. Mért nem érted meg, hogy olyan szabály nincsen, hogy demokraták kivételek. Egyszerűen le fogják vágni a bemenő vezetéket. Csak annyit fogsz hallani hogy nyissz.
okt. 31. 22:15
De mivel két fázisról esik szó:
Nyissz
Nyissz
okt. 31. 22:17
14/28 A kérdező kommentje:
11-es Akkor szerinted várható , hogy év végéig legkésőbb megkapjuk a számlát? Mert már minden nap a postaládát lesem még este is, de már nagyon bosszant, hogy meddig lesz még függőben ez a dolog. Neked kb. mennyi idő múlva jöttek meg az elmaradt számlák, illetve mennyi idő múlva kezdtél újra rende havi számlát kapni? Mi a tavaly őszi óracsere miatt vagyunk ebben a helyzetben. Októberben cserélték januárig nem is votl semmi gond. Utána állítólag a két óra nem küldte el az adatokat az EON-hoz.
Azért ennyi nálunk nem volt. Úgy 3 hónap után telefonáltam, az ügyfélszolgálatos ember kicsit sem volt meglepve, szokványos dolog. Rá két hónapra észhez tértek.
okt. 31. 22:24
nálunk villanyórát cseréltek tavaly októberben és azután nem tudtam diktálni, és teljesen random számlák jöttek, már ha jött egyáltalán, mert hónapokig volt hogy nem is jött
reklamáltam írásban és telefonon, idén augusztusban végre a személyes ügyfélszolgálaton észrevették, hogy az volt nekem beállítva az óra csere alkalmából az MVM nel, hogy automata leolvasás, de az eon nal nem.
az MVM végül visszaállította a diktálást, azóta nagyjából rendben van a számlázás
okt. 31. 22:25
17/28 A kérdező kommentje:
15-ös Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. Tehát a lényeg, hogy akkor ilyentől nem kell tartanom, hogy gondolnak egyet és lekapcsolnak?
Mondjuk szerintem a mi óránk nem küld semmit senkinek, be van állítva az éves tervezett fogyasztás, aztán küldik a havi részletekről a számlákat.
okt. 31. 22:26
"Magyarországon élünk egy demokratikus, békés, civilizált országban."
Ezt elmondtad az EU vezetőinek is? Mert szerintük Ukrajna egy minta demokrácia, Magyarországon viszont a jogállamiság legalapvetőbb kritériumai sérülnek. Na most vagy nem egyeztettek, vagy kárpátaljai vagy. Ez esetben viszont nálad az Закарпаттяобленерго az illetékes. Mondjuk velük a helyedben nem kekeckednék.
okt. 31. 22:26
20/28 A kérdező kommentje:
19-es Milyen butaságokat beszélsz. Szerinted az erőszak a megoldás? A nem hagyom magamat alatt azt értettem, hogy megkérném szépen őket, ha végképpen kötnék az ebet a karóhoz, hogy távozzanak ellenkező esetben kihívnám a rendőrséget és megmutatnán nekik az összes az üggyel kapcsolatos szerződést, iratot és azok alapján érvelnék, hogy jogtalanságot akarna az EON-n elkövetni.
Kapcsolódó kérdések: