Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb és minőségi anyagokkal dolgozó napelemes cég Magyarországon?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Nincs 3 fázis a házban"
Már itt bukott a mutatvány, mivel ebben az esetben az max engedélyezett inverter teljesítmény 2,5 kW, ami édeskevés.
Svarcban se mehet a dolog, mivel ha eltüntetjük a fogyasztásod egy hibrid rendszerrel, akkor kimegy a szolgáltató ellenőrizni nem-e lopod az áramot, és mindjárt bukta. Émász területen ez kapásból 800 ezres bírság, tudom, kolléga fizeti.

válasza:Igazad van, és nem is, mivel elterjedt, és használatban van.
"Mi a baj a „nem-e lopod” formával?A „nem-e” + ige forma a köznyelvben és a nyelvjárásokban rendkívül elterjedt, de a hivatalos nyelvi normában hibásnak (helytelennek) számít.Ha nagyon hangsúlyos tagadást fejezünk ki (ahol magát a „nem”-et kérdezzük), ritkán előfordulhat a „nem-e” önmagában (pl. „Nem-e? De igen!”), de ige előtt állva kerülendő."

válasza:5
Sikerült megragadnod a lényeget, gratulálok és köszönöm a gyakori népének nevében!

válasza:#6
Ez a kérdezőnek volt egy válasz, mivel egy privát levélben felhívta a figyelmemet arra, hogy milyen magyartalanul válaszoltam a kérdésre.

válasza:

válasza:

válasza:" ritkán előfordulhat a „nem-e” önmagában (pl. „Nem-e? De igen!”), de ige előtt állva kerülendő."
Viccből szoktam mondani - a költői eszköz neve tudatos evokáció -, ahogy pl. a "gizsgutya" is.:))
Kapcsolódó kérdések:
Tanulni szeretnék, nem pedig olyan szolgáltatásért fizetni, ahol nem történik valódi fejlődés.
Jelenleg OTPnél vagyok, de szeretnék bankot váltani. Érdekelne melyik a legkedvezőbb bank itthon. Albérlet bérlés/ sürgős költözés előtt állok.
Napelemet szeretnék BP-en a házunkra. Viszont egy napelem ugye nem fél éves befektetés, némelyikra 20-30 év garanciák vannak de még a gagyikra is 5-10 éveket vállalnak. Vagyis vállal olyan cégek tömkelege, akik pár éve alakultak, van 3M forint törzstőkéjük.... Az első...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!