Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

GyakoriKerdesek.hu bannercsere partnerprogram

Ha van weboldalad, és szívesen népszerűsítenéd a GyakoriKerdesek.hu-n keresztül, érdemes belépned partnerprogramunkba, melynek keretében te kirakod a mi bannereinket, mi pedig kirakjuk a tieidet.

A partnerprogram szabályai és tudnivalói


A szolgáltatás ingyenes, regisztrálhat rá minden természetes és jogi személy.

A működési elv a következő: amikor belépsz a rendszerbe, vállalod, hogy megjeleníted bannereinket egy vagy több oldaladon, és ennek fejében mi is megjelenítjük a te egy vagy több hirdetésedet a GyakoriKerdesek.hu weblapon.
(Mindenkori bannereinket ide kattintva tekintheted meg!)

A bannercsere program 1:1 kattintás alapú, azaz minden az oldaladról érkező kattintással reklámpontokat szerzel, melyeket később szétoszthatsz bannereid között. Egy reklámpontért addig fut a hirdetésed, amíg egyszer egy felhasználónk rá nem kattint a GyakoriKerdesek.hu felhasználók közül.
Az 1:1 azt jelenti, hogy egy oldaladról érkező kattintásért egy oldaladra történő kattintást adunk.

Az általunk adott kódot változtatás nélkül kell a honlapod forrásába illesztened.

A kattintások számolásánál természetesen figyelembe vesszük, hogy nem ugyanaz a felhasználó kattintott-e kétszer, ilyenkor ez csak egynek számít.

Amennyiben valaki a rendszerrel való visszaéléssel próbálkozik (pl. rendszeresen a bannerünkre kattint a saját oldalán, programmal generál kattintásokat, vagy felhívást tesz közzé felhasználóinak, hogy kattintsanak a bannerre), azt kitiltjuk a bannercsere programunkból.

A GyakoriKerdesek.hu bannereket több oldaladra is kiteheted, ilyenkor külön kódot érdemes beállítanod mindegyiken, hogy a megjelenés- és kattintásszámot oldalanként követni tudd.

A GyakoriKerdesek.hu oldalon egy kiadó bannerhely van, legalul egy 468 pixel széles és 60 pixel magas bannerhely. Feltöltött bannereid egyike se legyen nagyobb 60 KByte-nál.

Ezen a helyen véletlenszerűen jelennek meg a rendszerünkben futó hirdetések.

Olyan bannerek, illetve oldalak jelentkezését nem fogadjuk el, amelyek:
- nem magyar nyelvűek;
- pornográf tartalmúak;
- más személyek hírnevének ártanak, becsületét sértik;
- nemzetiségi és vallási ellentéteket szítanak;
- a GyakoriKerdesek.hu érdekeit sértő információkat tartalmaznak vagy konkurens oldalak;
- kábítószereket reklámoznak;
- bűncselekményre felbujtók;
- warez oldalak, illetve warez oldalakat segítő oldalak (pl. film-, szoftver- és zeneletöltés),
- trágár szövegűek, félrevezetôk;
- túlságosan gagyik, igénytelenek;
- bannereknél affiliate kód szerűen nem saját weboldalra mutatnak.

Ezen feltételeken túl minden banner az aktiválás előtt egyedi elbíráláson megy keresztül, s fenn tartjuk a jogot, hogy bármikor bármelyiket különösebb indok nélkül elutasítsuk.

Ha csatlakozni szeretnél a partnerprogramhoz, először be kell jelentkezned az azonosítóddal!
Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt seperc alatt megteheted!

Minden jog fenntartva © 2017, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu