Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Orosz-Ukran haboruban hogy...

Az Orosz-Ukran haboruban hogy lehet vedekezni drontamadasok ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk ilyenek ellen.

Ket modon tamadnak dronokkal. Vagy ledobjak a bombat felulrol a katonara vagy a dront belejuk vezetik es felrobban.

Hogy lehet ezek ellen vedekezni?

okt. 24. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
EW/EHC alakulatokkal. Megfelelő elektronikai zavarás esetén a dróntámadás nem kivitelezhető.
okt. 24. 18:16
 2/5 kürtőskalácska ***** válasza:
91%
Látam már videót hogy a csávó lelövi a drónt még mielőtt becsapódna
okt. 24. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Megfelelő légvédelemmel. orosz/szovjet SZ-300, SZ-400–as rendszerekkel, vagy pl. pickup teherautókra szerelt gépágyúval. De olyat is láttam már hogy AK-val sorozták meg a közeledő drónt a gyalogos katonák.
okt. 24. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha elég tökös vagy akkor lefejeled, kb így:

[link]

:D

okt. 24. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Hatásosan-sehogy.Egyenlőre.

Hagyományos csöves/golyós fegyverrel óriási mázli kell hozzá hogy eltaláld,miközben százával szórod szét a lövedékeket minden irányba.

Elektronikus zavarás vagy működik vagy nem,és ki lehet védeni-ráadásul már használnak optikai kábellel vezérelt drónt,nem praktikus,viszont működik.Elfogó rakétának kell egy minimum méret hogy egyáltalán lássa a radar,drága és kevés van belőle.

A lézer szerintem jó lehet drónok ellen,csak még kísérleti fázisban van.

nov. 22. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!