Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most már megnyugodhatnak a...

Most már megnyugodhatnak a magyarok? Franciaország megvéd minket.

Figyelt kérdés
Macron felajánlja a francia atomernyő védelmet Európának: www.youtube.com/watch?v=k1hdhte-9EY
márc. 6. 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem nyugodhatnak.
márc. 6. 08:50
 2/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem szeretném ha "atomernyővel" kellene megvédeni minket.

Most sem az jelenti a védelmet, hogy az atomhatalmak között vannak szövetségeseink, hiszen atombombát senki nem akar bevetni. Szerencsére még egy 3 évig elhúzódó és sok veszteséget okozó háborúban sem került elő az atomfegyver.

A franciákban pedig nem szabad és nem lehet megbízni. Macron is 2 hetente mondja az ellenkezőjét annak amit előtte állított. Az ukránoknak is megígérték hogy megvédik őket, hergeljék nyugodtan az oroszokat. Sikerült? Meg vannak védve?

3/19 anonim ***** válasza:
75%
Én eddig se nagyon idegeskedtem.
 4/19 anonim ***** válasza:
21%
möszijő Mákrony
márc. 6. 08:56
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

A magyarok vörösszőnyeggel várnák vissza a ruszkikat, láthatóan teljesen máshogy vélekednek a ruszkik jelentette veszélyre, mint kontinens szerte.

A franciák az európaiaknak üzentek, nem a magyaroknak.

márc. 6. 08:57
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
A franciák négerek.
márc. 6. 08:59
 7/19 anonim ***** válasza:
51%

Csak ki kéne lépni ebből az EUból és NATOból, ha ennyire nem szeretnénk, hogy atomernyővel védjenek meg minket és ennyire nem bizunk bennük.

Tessék kilépni és békénhagyni Európát.

márc. 6. 09:03
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
Én nem várnék sok jót, sajnos ezek hogy franciák, németek, britek alapból lenézik a szegényébb, Közép és Kelet-Európai országokat, inkább csak használják őket. Pláne így hogy a jelenlegi kormányunk megveti Európát és inkább az orosz maci és a kínai komcsik társaságában érzi jól magát.
márc. 6. 09:05
 9/19 A kérdező kommentje:
Igaz magyar gyűlöli a franciákat. Már csak trianon miatt is. Aljas csigazabálók.
márc. 6. 09:06
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
8, van erre egy tök egyszerű megoldás és nem kell elviselni a megaláztatásokat: ki kell lépni!
márc. 6. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!