Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok! Ti miért nem...

Liberálisok! Ti miért nem fogadjátok el a rasszistákat? a melegeket elfogadjátok de másokat nem? Hogy is van ez? A liberaliumus nem arról szól hogy mindenkit elfogadunk ahogy van?

Figyelt kérdés

Szóval ti is ugyan úgy gyűlölitek a rasszistákat meg a homofóbokat ahogy ők a szinesbőrűeket meg melegeket?

Tehát akkor most ti is ugyanolyanok vagytok mint ők?

Mindenkit utáltok aki nem ért veletek eggyet?

ápr. 25. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

8. ezt próbálta elmagyarázni a 4.

Hogy szándékosan nem akarod megérteni, vagy nem teszi lehetővé a felfogóképességed, azt nem tudom.

ápr. 25. 16:47
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

5.

Tényleg? én még nem láttam ellenük antifa támadást vagy felvonulást vagy bármit ,semmit sem!

ápr. 25. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
12. ha csak rasszista médiából tájékozódsz, akkor nem csoda.
ápr. 25. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Ráadásul az antifa annyira liberális mozgalom, mint amennyire Sztálin liberális volt.
ápr. 25. 16:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Ti is ugyanolyan gyűlölködők vagytok csak másképp! És még leis tagadjátok!
ápr. 25. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem tagadjuk, a liberálisok gyűlölik a gyűlölködést!
ápr. 25. 17:05
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

13.

Tényleg akkor tudsz linkelni ilyet a te médiátból ami nem rassztista?

Megint megbuktál a szememben ha nem linkelsz!

16

Tényleg egy kisebbség youtube videójában arról beszélt hogy hogyan kell bánni a magyarokkal hogyan kell elintézni a magyarokat.

ezt a kisebbséget is gyűlölöd?

ápr. 25. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:

"Egyformán borzasztó az egész és egyformán illegálisnak kéne lennie."

Egyformán illegálisak, hiszen egyiket sem bünteti a törvény. És ez így is helyes, a liberális, de éppen a keresztény vagy konzervatív értékrendek alapján is. Betegségeket és rendellenességeket nem szoktak büntetni, csak szélsőséges ideológiákban, vagy vallási diktatúrákban. Nem bűncselekmény pl. autistának vagy vaknak sem lenni.

ápr. 25. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Jól van, lassan esett le, hogy trollkodás.
ápr. 25. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem a kérdezőnek írom mert túlságosan r.tardált hogy felfogja, de egyébként nekem, meg másoknak miért is kéne békésnek lennünk olyan emberekkel, akik folyamatosan uszítanak, mert sötétek? Szóval ha valaki gyűlölködik mások ellen olyan dolog miatt, amiről az illető nem tehet, akkor miért is sír a szája, ha valaki még csak szóban is akár szétszedi őt?

AKi ilyeneket mond, az az én szememben nem csak tehet arról amit kap, hanem kéri is. Talán a saját életén kéne javítania az illetőnek, és akkor nem lenne egy ennyire megkeseredett senkiházi, akivel rossz dolgok történnek, ennyi.

jún. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!