Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy várják el az emberektől,...

Hogy várják el az emberektől, hogy ne szemeteljenek, miközben nincs egy használható nyilvános kuka az utcán?

Figyelt kérdés

Eljött a taknyos idő, és már repedezésig van tele a zsebem használt zsepikkel. Ez főleg akkor jó, amikor csöpögősre ázik át, és úgy kell a zsebebembe gyűrni így létrehozva egy hordozható, fertőző pöcegödröt. Ha már nem cipelek magammal egy fél kiló taknyot, akkor semmit. Én nem szemetelek, de néha kilométereket kell menni, hogy végre találjak egy szétvert, két méteres magasságra szeméttel teletaposott kukát, amire úgy kell jenga módjára rápakolni az én fél kiló taknyomat, hogy ne bukfencezzen le az útra. A bérházak melletti nagy szemetesek meg már mind úgy le vannak lakatolva, mintha Fort Knox titkait őriznék. Már a közelükbe sem merek menni, mert félek, hogy egy mesterlövész is őrzi ezeket, nehogy már megkárosítsam az ő szent kukájukat, egy pár használt zsepivel.

Miért csodálkoznak, hogy ennyi szemetelő van, hogyha nincs egy hely, ahova a nálam türelmetlenebb emberek ki tudják dobni dédelgetett hulladékukat? Nem csodálom, ha valaki megelégeli és "véletlenül" elejti maradványait az úton.

okt. 30. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Mondvacsinált probléma. Vigyél egy zacskót ha taknyolsz. Az első szemetes perceken belül van mindig. Ha én tudom a kutyaszaros zacskót félóráig cipelni az erdőből kifele, akkor neked se gond percekig vinni a taknyod egy zacskóban.
okt. 30. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Én Budapesten, de egymást érik a kukák. Pl. minden megállóban van szemetes, tehát nem igaz, hogy kilométereket kellene cipelni.

okt. 30. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
A táskámba szoktam gyűjteni a szemetet, ha épp nincs mellettem egy kuka, ezért van mindig egy kis zacskó a táskámban. Kuka érkezik, kis zacsesz kidobható. Utálom a zsebembe tenni a taknyos zsepit, átázik, gusztustalan.
okt. 30. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Aki szemetel, az nem azért szemetel, mert nincs kuka, hanem mert egy igénytelen sutyerák. Viszel magaddal zacskót, táskát, pláne ha tudod, hogy szükséged lesz rá.
okt. 30. 10:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem hordok külön zacskót, vagy táskát. Szeretek "puszta kézzel" járni. Ha már zacskóba tudom gyűjteni, akkor inkább a zsebembe teszem.

#2 Miskolcon lakom. Esetleg a sétálón és a Centrumnál vannak kukák, de nem arra járok mindig.

#4 Egyébként van benne valami. Ha lennének kukát öt méterenként, akkor is lenne, aki szemetel.

okt. 30. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz nem kell használható kuka hogy ne dobd el a szemetet.

Ha én nem kapok használható fizetést akkor raboljak ki valakit?

okt. 30. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért egy szemételdobást, és egy rablást összehasonlítani elég nagy csúsztatás.
okt. 30. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Kulturált ember nem szemetel, semmi esetben. Minden más mellébeszélés/kifogáskeresés/igénytelenség/nemtörődömség.
okt. 30. 13:00
 9/10 Alex Fly ***** válasza:
Kultúrember nem szemetel- akár van kuka, akár nincs. A többi csak duma.
okt. 30. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Japánban sincsenek kukák (egy kukarobbantós merénylet óta) mégsem szemetelnek az emberek. Ha el tudtad vinni mondjuk a kiflit zacskóval együtt, akkor a kifli nélküli zacskót is tovább tudod vinni.
okt. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!