Csak engem irritál a tisza párt ahogy végignézek a tagjain?
Figyelt kérdés
Azok a fejek, a beszéd stb... Azt hittem ez változni fog napokkal később, de ugyanazt érzem.ápr. 21. 10:43
1/23 anonim 

válasza:

válasza:Jó neked, hogy csak a fejük irritál. Engem sokkal inkább a múltjuk.
2/23 anonim 

válasza:

válasza:Biztos van pár ezer ilyen ember. A többség örül nekik.
3/23 anonim 

válasza:

válasza:Engem az orbán maffia irritált k.rvára.
4/23 anonim 

válasza:

válasza:Nem, sok illibsi sivalkodik most.
Majd idővel jobb lesz.
5/23 anonim 

válasza:

válasza:Nem, sajnos vannak még ilyen elfogult, előítéletes emberek.
6/23 anonim 

válasza:

válasza:Téged ez, másokat meg a hozzád hasonló szellemi pöcegödrök irritálnak, kinek mi.
7/23 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Nem csak én érzem ezt egyedül.
ápr. 21. 11:00
8/23 anonim 

válasza:

válasza:Konkrétan hányni 🤮 tudnék az egész Tisza pártos bagázstól!
9/23 A kérdező kommentje:
Eddig követtem a politikát, most csak azért nem tudom, mert irritál a kockafejű, pedig engem érdekelne a politikai élet. Vannak olyan oldalak ahol nincsenek képek, videók, hanganyagok csak szöveg?
ápr. 21. 11:28
10/23 anonim 

válasza:

válasza:#9 Nem unják még otthon, hogy 0-24-ben a gyk-n trollkodsz? Dobjunk össze neked pénzt rosszlányokra? Vagy neked erre àll?
Kapcsolódó kérdések:
Mit vetít előre, ahogy a napokban péterünk hazavágta a mol részvény árfolyamát?
tiszások, mit csináltatok volna, ha orbán tett volna ilyen hasonlóan meggondolatlan megjegyzést
Orbán Viktor mikor tervezik lemondani ahogy igérte?
Azt mondta ha nagyon durván kikap lemond szerintem a 141/52-es mandátum elég megalázó 16 éve "tapasztalt" politika után. Mikor tervezi a lemondását?
Magyar Pétert ki fogja képviselni a hivatalos állami látogatások során ahogy tette azt Lévai Anikó Orbán Viktor oldalán?
Vagy mindenhova egyedül fog menni mert még egy barátnőt sem képes megtartani? Az Ilikével mi a helyzet?
Mostantól Eu bábállam vagyunk?
Úgy táncolunk ahogy az EU fütyül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!