Csak engem irritál a tisza párt ahogy végignézek a tagjain?

válasza:

válasza:11# mi ebben a trollkodás?
Pl meglátom ezt a gyúrunkvazzeg, homokozós hülyegyereket a Radnai Márkot, akkor tényleg undort érzek, vagy amikor Magyar Péter a magas lóról osztja a hazugságot és közben önelégült pofával, lenéző, kocsmai stílussal oszt ki teljesen értelmetlenül és feleslegen embereket dühböl gyűlöletből és személyes sértettségből, akkor hánynom kéne, hogy baszki ez az ember lesz miniszterelnök???
Amúgy köszönöm, összedodhattok nekem is pár száz milliót, mint a Nagy " hős" áruló rendőrnek...
Megígérem, hogy qrvákra nem fogom költeni, de akit érdekel, megadom a számlaszámom, utalhat rá nyugodtan, úgyis hamarosan szükség lesz rá, mert ami itt jön, az anyagilag is (!) fájni fog, igaz, nem csak nekem.

válasza:*
Mindig röhögnöm kellett - mikor egy ellenzéki megjelenését valami okos propagandista kiakarta kezdeni. Rémálom, hogy néznek ki.
Otthon kell söprögetni.

válasza:

válasza:Nem jobban, mint engem a másik oldal, mégsem szenvedtem itt.
Most már közölted, az is tudja akit nem érdekelj, pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
tiszások, mit csináltatok volna, ha orbán tett volna ilyen hasonlóan meggondolatlan megjegyzést
Azt mondta ha nagyon durván kikap lemond szerintem a 141/52-es mandátum elég megalázó 16 éve "tapasztalt" politika után. Mikor tervezi a lemondását?
Vagy mindenhova egyedül fog menni mert még egy barátnőt sem képes megtartani? Az Ilikével mi a helyzet?
Úgy táncolunk ahogy az EU fütyül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!