Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak engem irritál a tisza...

Csak engem irritál a tisza párt ahogy végignézek a tagjain?

Figyelt kérdés
Azok a fejek, a beszéd stb... Azt hittem ez változni fog napokkal később, de ugyanazt érzem.
ápr. 21. 10:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
A fideszesek feje, beszéde nem irritált? Pl. Menczer, Vitályos, Rogán, Nagy Marci
ápr. 21. 12:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Na, de most komolyan kérdezem! Létezik olyan híroldal, ahol nincs kép, hang, vagy videó?
ápr. 21. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

11# mi ebben a trollkodás?

Pl meglátom ezt a gyúrunkvazzeg, homokozós hülyegyereket a Radnai Márkot, akkor tényleg undort érzek, vagy amikor Magyar Péter a magas lóról osztja a hazugságot és közben önelégült pofával, lenéző, kocsmai stílussal oszt ki teljesen értelmetlenül és feleslegen embereket dühböl gyűlöletből és személyes sértettségből, akkor hánynom kéne, hogy baszki ez az ember lesz miniszterelnök???

Amúgy köszönöm, összedodhattok nekem is pár száz milliót, mint a Nagy " hős" áruló rendőrnek...

Megígérem, hogy qrvákra nem fogom költeni, de akit érdekel, megadom a számlaszámom, utalhat rá nyugodtan, úgyis hamarosan szükség lesz rá, mert ami itt jön, az anyagilag is (!) fájni fog, igaz, nem csak nekem.

ápr. 21. 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

*

Mindig röhögnöm kellett - mikor egy ellenzéki megjelenését valami okos propagandista kiakarta kezdeni. Rémálom, hogy néznek ki.

Otthon kell söprögetni.

ápr. 21. 12:25
 15/23 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök, hogy röhögsz rajta nagyon, de még mindig nem kaptam választ az utóbb feltett kérdésre. Ebből azt szűröm le vagy tesztek rá, vagy nincs ilyen híroldal.
ápr. 21. 12:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Tudom hogy csek egy ócska troll vagy, de azért válaszolok: a böngészőben le tudod kapcsolni a képek megjelenítését és a video lejátszást is, így csak a szöveges tartalom marad.
ápr. 21. 12:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Őhh nem tudom. Jó vergődést?
ápr. 21. 14:23
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, kajak irritálnak.
ápr. 21. 17:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem jobban, mint engem a másik oldal, mégsem szenvedtem itt.

Most már közölted, az is tudja akit nem érdekelj, pihenj.

ápr. 21. 17:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Oké pihenek. Te pedig menjél ki a kertbe kapálni vagy tudomisén. Igyál egy kávét! Vagy menj el sz@rni!
ápr. 21. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mit vetít előre, ahogy a napokban péterünk hazavágta a mol részvény árfolyamát?

tiszások, mit csináltatok volna, ha orbán tett volna ilyen hasonlóan meggondolatlan megjegyzést

Orbán Viktor mikor tervezik lemondani ahogy igérte?

Azt mondta ha nagyon durván kikap lemond szerintem a 141/52-es mandátum elég megalázó 16 éve "tapasztalt" politika után. Mikor tervezi a lemondását?

Magyar Pétert ki fogja képviselni a hivatalos állami látogatások során ahogy tette azt Lévai Anikó Orbán Viktor oldalán?

Vagy mindenhova egyedül fog menni mert még egy barátnőt sem képes megtartani? Az Ilikével mi a helyzet?

Mostantól Eu bábállam vagyunk?

Úgy táncolunk ahogy az EU fütyül?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!