Fizikailag lehetséges csüngő hassal vaságyon aludni?

válasza:

válasza:

válasza:A puritán vaságy beemelése a miniszterelnöki iroda aranyozott kulisszái közé nem a fizikai valóság megnyilatkozása, hanem a politikai illuzionizmus és a tudatos imázsépítés legalsóbb polcáról származó, vásári kelléke volt csupán. A birodalmi luxus, a milliárdos felújítások és a testi kényelem tobzódása közepette egy ilyen puritán, katonás bútordarab elhelyezése szembemegy a fizikai és a biológiai realitással is, hiszen egy csüngő hassal megáldott, a kulináris élvezeteket és a hűbéri jólétet nyíltan viselő autokrata számára egy ilyen fekhelyen való pihenés nem megnyugvást, hanem fizikai képtelenséget és puszta kínzást jelentene.
Ez a vaságy nem az aszkézis eszköze volt, hanem egy vizuális hazugság, egy propaganda-kellék, amely arra hivatott, hogy a Várnegyed elzárt magányában trónoló vezért a nép előtt úgy fesse le, mint a nemzetért éjjel-nappal, a puritánság legvégső határáig küzdő, fáradhatatlan katonát. A valóság és a díszlet közötti ordító szakadékot azonban nem lehetett eltakarni egy ilyen primitív színházi trükkel; a „csüngő has” és a „vaságy” kombinációja éppen a rendszer legfőbb sajátosságát leplezte le, miszerint a hatalom még a legelemibb fizikai valóságot is megpróbálta megerőszakolni a saját, hamis legendáriuma érdekében, miközben a kulisszák mögött a legteljesebb luxusban dőzsölt.

válasza:5# nem kérünk az AI ból....
Olyan nyálas és uncsi.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kissé pontatlan a kérdésem, mert már sikeresen szaporítottam levéldugványozás módszerével. Kb. 40-50 levéldugványból 12 életképes növényt sikerült előállítani. Jelenleg a növények 3-5 cm. nagyságúak, a gumók pedig nagyjából bors szem nagyságúak. Késő őszig a gumók még...
Nincs termése, nincs virágja. Sokáig azthittem csüngő bárka de nem az. Gyönyörű zöld az egész és kérek levelei vannak, nem nagy. Egyszerűen nem találok róla képet hogy felismerném
Olvastam, hogy a gumókat kell eltenni, de még nem láttam, hogy néz ki. Egyszerű leválasztani? Egyáltalán hogy kell tárolni és mennyit tegyek el? Egy csüngő kaspóban vajon mennyi gumó kell? Csinált ilyen már valaki?
3. Emeleti, keleti fekvésű a szoba, tehát délelőtt besüt a nap, de van egy magas fa az ablak előtt, ami jelentősen megszűri a bejutó fényt. Emellett a panelekben gyakori száraz levegőt is tolerálnia kellene, amit azért permetezéssel, párologtatással, szellőztetéssel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!